reveal

your project

Wanneer je met een project bezig bent, ongeacht het formaat, wil je het creatief proces niet belemmeren door “onmogelijkheden”. Je wilt juist verder kunnen denken. Anders dan de rest. De lat hoger dan ooit leggen. Met onze technische kennis hebben we het nooit over “onmogelijk”. Als het er nog niet is, dan maken we het gewoon. Wij maken betrouwbare technische oplossingen waar je dat wilt, wanneer je dat wilt. Wij maken het onze taak, om te zorgen dat jij grenzen kunt blijven verleggen.

WIJ realiseren architecturale verlichting voor O.A.:

  • Monumenten
  • Kerken
  • Gevels
  • Kunstwerken
  • En nog veel meer...

BEKIJK PROJECTEN

De kracht van de juiste verlichting

De invloed van licht is enorm. Zonder licht zien we überhaupt niets, met weinig licht een beetje, maar dan laat de zichtbaarheid en kleurherkenning te wensen over. Hiernaast heeft licht invloed op ons gevoel. Te weinig licht veroorzaakt veranderingen in ons lichaam die van invloed zijn op ons algemene gevoel van welbevinden. Door een gebrek van licht voelen we ons minder energiek. Licht en donker blijken ook van invloed te zijn op onze stemming, ons hongergevoel en onze energieniveaus.

Verlichting zorgt er dus voor dat je je prettig voelt in een omgeving, of juist niet. Wat betreft sfeercreatie is verlichting een belangrijke beïnvloeder. In een omgeving zorgt licht ervoor dat de inrichting tot haar recht komt, dat producten opvallen en is belangrijk in een omgeving die om sfeer vraagt.

Creatief & technisch

Creatief & technisch

Met onze ervaring op creatief gebied en onze uitgebreide kennis weten wij als geen ander jouw ontwerp te realiseren. Hierbij houden wij altijd rekening met jouw uitgangspunt.

Engineering & installatie

Met behulp van de geëngineerde plannen en werktekeningen wordt de installatie volbracht door ons eigen team. Op locatie wordt de aansturing ingeschakeld en de verlichting getest. Livingprojects heeft gespecialiseerde technici in dienst die de producten op de juiste manier installeren en zorgen dat de verlichting optimaal functioneert.

Merkenpakket

Wij werken met een uitgebreid pakket aan merken en fabrikanten en hebben een onafhankelijke positie in de markt. Wij selecteren alleen producten met de hoogste kwaliteit en specifieke eigenschappen, zodat we iedere keer weer in staat zijn een uniek en bijzonder resultaat te leveren.

MEER OVER ONS MERKENPAKKET

images/Design/vredespaleis_architectuur.jpg

Gespecialiseerd in partnerships met architecten

Livingprojects heeft diverse (licht)architecten ondersteund met onze creativiteit en techniek. Wij zijn de gesprekspartner op niveau die het ontwerp snapt en dit ook technisch kan uitvoeren. Livingprojects werkt met het beste team van engineers, projectleiders en technische monteurs, allemaal gericht op de realisatie en uitvoering van jouw project.

Benieuwd naar ons portfolio binnen architectuur? Bekijk hier een aantal van onze projecten.

• Wij hebben jarenlange ervaring binnen de architectenbranche.
• Wij weten wat er speelt in de markt, waardoor wij je kunnen helpen met het maken van een uniek en vooral onderscheidend concept.
• Wij hebben diepgaande kennis van ledverlichting en kleur.
• Wij zijn specialist op het gebied van aansturing en programmering.
• Wij hebben een onafhankelijke positie in de markt waardoor producten van hoge kwaliteit en specifieke eigenschappen geselecteerd worden.
• Wij zijn op de hoogte van de nieuwste innovaties en trends.

Architainment verlichting

Architainment is een combinatie van de woorden architectuur en entertainment. Wanneer we deze onderdelen combineren ontstaat het ultieme samenspel tussen architectuur en amusement. Architainment verlichting moet een beleving zijn voor de mensen die het aanschouwen. Het brengt gebouwen tot leven en benadrukt de architecturale eigenschappen. Het draait hierbij dus niet om de lichtbron maar om de output. Je ervaart niet de techniek, maar het eindresultaat. Want alleen door het resultaat centraal te stellen creëer je de ultieme beleving. 

Overtuigd?

Neem dan direct contact op met onze adviseurs!

Neem contact op