Koel uitzicht op hoogte

Augustus 2015 heeft Livingprojects de Skybox, een luxe vergadercentrum boven de vrieshallen van DaalImpex, voorzien van dynamisch ijskristal.

Kloosterboer, de moedermaatschappij van DaalImpex, is in 2015 begonnen met het uitbreiden van haar vestiging in Velsen. Hiervoor is bijna 10.000m2 vrieshal bijgeplaatst waar de Skybox het absolute hoogtepunt van is.

Het 3 meter hoge ijskristal, wat symbool staat voor de activiteiten van DaalImpex, is voorzien van meer dan 1.000 individueel aanstuurbare Philips LED pixels. 

De twee identieke logo’s hangen ruim 20 meter boven de grond waardoor ze dienen als herkenningspunt langs de vaarroute van IJmuiden naar Amsterdam.

Samen met lichtontwerpster Ellen de Vries is het project tot stand gekomen en kan er teruggekeken worden naar traject met een prachtig resultaat.

Bent u zelf op zoek naar een dynamische lichtoplossing? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers via 076 549 88 08 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.