Celebrate

the moment

 

De wereld van entertainment: de meest bijzondere evenementen, druk bezochte festivals, toffe theatershows en tv studio’s. Allemaal hebben ze één ding gemeen. Ze zoeken een mogelijkheid om hun event uniek en indrukwekkend te maken.

WIJ CREËREN unieke lichtmomenten VOOR O.A.:

 • Festivals
 • Pretparken
 • Evenementen
 • En nog veel meer...

BEKIJK PROJECTEN

Ervaar onvergetelijke momenten

Je hebt al een tof idee, lichtplan of design gemaakt voor jouw entertainmentproject. Je bent op zoek naar een gesprekspartner op niveau. Een gesprekspartner die jouw taal spreekt, de creativiteit snapt en de techniek kan engineeren en uitvoeren.

Livingprojects heeft de middelen én de kennis om de entertainment branche te ondersteunen zodat jij kunt doen waar je goed in bent: het realiseren van onvergetelijke momenten voor je bezoekers.

Het ondenkbare realistisch

Wanneer je verantwoordelijk bent voor een groot project in de entertainment industrie wil je dat alles op tijd gaat en dat acties uitgevoerd worden. Met onze jarenlange ervaring in deze branche weten we wat nodig is en nemen wij de technische zorgen op ons.

Wij zorgen er voor dat de producten op tijd geleverd worden, jouw vragen worden beantwoord en het project draait. Wij zorgen ervoor dat het gewoon werkt.

images/Design/corona.jpg

Techniek

Techniek

Om het juiste totaalconcept neer te zetten en alle technieken te integreren en met elkaar te verbinden is het belangrijk dat de aansturing klopt. Hierbij zoeken wij altijd de grenzen op van het (on)mogelijke.

Een onafhankelijke speler

Livingprojects heeft een onafhankelijke positie in de markt. Wij selecteren daarom alleen producten met de hoogste kwaliteit en specifieke eigenschappen, zodat wij iedere keer weer in staat zijn een bijzonder resultaat te leveren.

Aansturing

Onze kracht is onze uitgebreide kennis op het gebied van aansturing. Onze engineers en lichtprogrammeurs weten precies welke protocollen het best toepasbaar zijn of samengevoegd kunnen worden waardoor alle verlichtingssoorten aanstuurbaar zijn.

images/Design/sensation.jpg

Gespecialiseerd in entertainmentprojecten

Livingprojects heeft diverse projecten binnen de entertainment-industrie ondersteund. Wij zijn de gesprekspartner op niveau die zowel de creativiteit als de techniek snapt en kan uitvoeren. Livingprojects werkt met het beste team van engineers, projectleiders en technische monteurs, allemaal gericht op de realisatie en uitvoering van jouw project.

 • Wij hebben jarenlange ervaring binnen de wereld van entertainment en weten wat nodig is.
 • Wij weten wat er speelt in de markt, waardoor wij je kunnen helpen met het maken van een uniek en vooral onderscheidend concept.
 • Wij hebben diepgaande kennis van ledverlichting en kleur.
 • Wij zijn specialist op het gebied van aansturing en programmering.
 • Wij hebben een onafhankelijke positie in de markt waardoor producten van hoge kwaliteit en specifieke eigenschappen geselecteerd worden.
 • Wij zijn op de hoogte van de nieuwste innovaties en trends.
 • Wij werken met een team wat gecertificeerd op hoogte mag werken, zodat installatie en in bedrijf stelling op hoogte geen probleem is.

Architainment

Architainment is een combinatie van de woorden architectuur en entertainment. Wanneer we deze onderdelen combineren ontstaat het ultieme samenspel tussen architectuur en amusement. Architainment verlichting moet een beleving zijn voor de mensen die het aanschouwen. Het brengt gebouwen tot leven en benadrukt de architecturale eigenschappen. Het draait hierbij dus niet om de lichtbron maar om de output. Je ervaart niet de techniek, maar het eindresultaat. Want alleen door het resultaat centraal te stellen creëer je de ultieme beleving. 

Overtuigd?

Neem dan direct contact op met onze adviseurs!

Neem contact op