EXperience

a new level of
hospitality

Onze zintuigen bepalen hoe we dingen ervaren. Door te ‘spelen’ met zaken als verlichting, geur en geluid kan je je gasten sturen. We toveren een neutrale ruimte om naar een ontmoetingsplek die inspireert, waar men zich thuis voelt. Daardoor willen mensen komen en langer blijven en juist dat is belangrijk. Wil je weten hoe je dit bereikt? Lees dan nog even verder. 

Wij creëren de ultieme beleving voor o.a.:

  • Hotels
  • Restaurants
  • Lounges
  • Bars
  • En nog veel meer...

BEKIJK PROJECTEN

Ervaar een nieuw niveau van gastvrijheid

Een hotelkamer waarin je gasten de verlichting dimmen naar een niveau wat zij prettig vinden, of misschien zelfs wel hun favoriete kleur kunnen aanzetten. Hun eigen muziek kunnen afspelen, of een lekkere geur kunnen instellen die zij aangenaam vinden. Een hotelkamer waar ze zich volledig thuis voelen, een heerlijk verblijf ervaren en met een positief gevoel hun verblijf afsluiten.

Een restaurant waar mensen verrast stoppen in het voorbijgaan. Even blijven stilstaan en nieuwsgierig naar binnen kijken. Dít restaurant springt er uit! Voordat ze het in de gaten hebben swipen ze door het menu heen, wat op een van de ruiten is geprojecteerd. De specialiteit van de dag is een enorme trekker, doordat je er een mooie foto van het gerecht bij hebt gezet. Je laat ze binnenstappen in jouw restaurant en geeft uw gasten een fantastische en gezellige avond.

Een club waarin mensen zich verwonderd begeven. Van entree tot de bar, van dansvloer tot lounge. Een plek waar jouw gasten een heerlijk ontspannen avond uit zijn, waar ze een fijne tijd ervaren en goede herinneringen creëren.

De kracht van beleving in hospitality

Onze zintuigen bepalen hoe we dingen ervaren. Door te ‘spelen’ met zaken als verlichting, geur en geluid kun je je gasten sturen. We toveren een neutrale ruimte om naar een ontmoetingsplek die inspireert, waar men zich thuis voelt. Daardoor willen mensen komen en langer blijven en juist dat is belangrijk om twee redenen: langer verblijf betekent extra kansen creëren. Kansen zoals het verkopen van een extra nacht, een extra gerecht of een extra drankje. Bovendien trekken plekken waar mensen zijn nóg meer mensen aan. Als je dat voor elkaar krijgt creëer je pas echt hét gastenverblijf van de toekomst.

Een succes maken van je bedrijf gaat niet uit zichzelf. Livingprojects gelooft er in dat door het implementeren van een totaalconcept met verlichting, geluid, beeld en geur, jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Maar hoe pak je dat aan? 

Een succes maken van je bedrijf gaat niet uit zichzelf.

images/Horeca/horeca_image_01.jpg

Een goed idee is het halve werk

Totaalconcept

Zomaar een ideetje bedenken lukt de meeste mensen wel, maar voor een goed concept is meer nodig. Sterker nog, dat is behoorlijk ingewikkeld. Je moet namelijk goed kunnen beschrijven waarom je doet wat je doet. In een wereld die kleiner wordt is een onderscheidend, authentiek en eerlijk concept vereist. Livingprojects denkt met je mee van allereerste idee of helpt bij het doorontwikkelen van je bestaande concept. Het resultaat? Een concept dat altijd aansluit op jouw visie en speciaal is afgestemd op jouw gast.
So… What’s your story?

Beleving

Livingprojects begrijpt hoe belangrijk het is dat jouw bedrijf een onderscheidend concept heeft. Een concept dat aansluit op jouw visie en speciaal afgestemd is op jouw gasten. Voor een totaalbeleving is het belangrijk dat alle componenten samen komen: van een gastvrij onthaal, de beste service, een aansprekend interieur en technische componenten. Als wij de technische componenten; licht, geluid, beeld, geur en de aansturing samenbrengen tot één geheel, noemen wij dat een technisch totaalconcept. Deze onderdelen zijn wellicht wat meer ‘onzichtbare’ componenten, maar zullen zeker bijdragen aan een fantastische omgeving voor jouw gasten.

Ledverlichting

Ledverlichting als onderdeel van het technische totaalconcept. Voor ons zo normaal, voor jou wellicht nog nieuw. Waarom wij altijd werken met ledverlichting? Om te beginnen zijn de mogelijkheden eindeloos: wij hebben alle kleuren van de regenboog tot onze beschikking. Hiernaast biedt ledverlichting energiebesparing, warmtereductie en een lange levensduur waardoor de ‘total cost of ownership’ van een verlichtingssysteem sterk verlaagd wordt. Deze ledverlichting wordt door ons geïnstalleerd met een gebruiksvriendelijke aansturing. Op deze manier wordt je gebruiksgemak vergroot. Met één druk op de knop creëer je jouw eigen voorgeprogrammeerde sfeer of thema.

images/Horeca/horeca_image_02.jpg

Gespecialiseerd in licht en beleving

Livingprojects heeft diverse belevingsconcepten toegepast in een aantal prachtige horeca- & hospitality-omgevingen. Hierbij denken wij mee van het eerste idee tot en met de implementatie en service. Bij sommige projecten hebben wij alleen ledverlichting geleverd, bij sommige het totaalconcept inclusief geluid, beeld, geur en aansturing. Hierbij is van alles mogelijk. Wij zoeken altijd de grens van het (on)mogelijke.

Meerdere restaurants, clubs en hotels hebben hun concept versterkt middels de technische beleving van Livingprojects. Onze klant ontvangt hun gasten in een comfortabele, sfeervolle omgeving die past bij hun concept en visie. Het onderscheidt ze van hun concurrent.

• Wij zijn ervaren in het maken van technische totaalconcepten.
• Wij weten wat er speelt in de markt, waardoor wij je kunnen helpen met het maken van een uniek en vooral  onderscheidend concept.
• Maak je geen zorgen! Wij begeleiden je door het hele proces; van allereerste idee tot en met implementatie en service.
• Wij hebben diepgaande kennis van ledverlichting en kleur.
• Wij zijn specialist op het gebied van aansturing en programmering.
• Wij hebben ervaring met projecten van verschillende groottes.
• Wij hebben een onafhankelijke positie in de markt waardoor producten van hoge kwaliteit en specifieke eigenschappen  geselecteerd worden.
• Wij zijn op de hoogte van de nieuwste innovaties en trends.

Overtuigd?

Neem dan direct contact op met onze adviseurs!

Neem contact op