EXPERIENCE

the freedom

Onze zintuigen bepalen hoe we dingen ervaren. Door te ‘spelen’ met onderdelen als verlichting, geur en geluid kun je je bezoekers sturen. Als professional in de vrijetijdssector is het je duidelijk dat het creëren van beleving van groot belang is. Want door het creëren van beleving vergroot je jouw onderscheidend vermogen, creëer je blijvende herinneringen en overtref je de verwachtingen van de bezoeker waardoor bezoekers of gasten jouw leisure-omgeving verlaten met een ‘wauw-gevoel’.

WIJ CREËREN DE ULTIEME BELEVING VOOR O.A.:

  • Casino's
  • Musea
  • Theaters
  • Pretparken
  • En nog veel meer...

BEKIJK PROJECTEN

Ervaar de wereld die tot leven wordt gebracht

Langzaam loop je binnen… door de rook zie je weinig, ergens in de hoek brand een kleine fakkel. Je ruikt de geur van oud hout, de zilte zeelucht en kruidnagel. Om je heen hoor je de golven klotsen tegen de versleten romp van het schip, het gekraak van de balken, boven je hoofd krijsen zeemeeuwen en schreeuwen zware mannenstemmen bevelen. Langzaam wordt de verlichting meer helder en zie je waar je je bevindt: je bent in de kajuit van een eeuwenoud VOC-schip.

De kracht van beleving in de leisure-omgeving

We toveren een neutrale ruimte om naar een ontmoetingsplek die informeert, inspireert en waar men zich thuis voelt. Een plek waar mensen willen komen en langer willen blijven. En dat biedt kansen! Zoals het overbrengen van informatie en vermaak die de bezoeker zich zal herinneren, positieve (of misschien juist negatieve) prikkeling waar de bezoeker dusdanig van onder de indruk is dat men het zal doorvertellen. Bovendien trekken plekken waar mensen zijn nóg meer mensen aan. Als je dat voor elkaar krijgt creëer je pas echt dé leisure-omgeving van de toekomst.

Een succes maken van de leisure-omgeving gaat niet uit zichzelf. Livingprojects gelooft dat door het toevoegen van een technisch totaalconcept, jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Maar hoe pak je dat aan?

Wat bedoelen wij met technische totaalconcepten?

Licht, geluid, beeld en geur zijn technische onderdelen. De uiting er van geeft mensen een totaalbeleving. Wij ontwerpen en maken de minder zichtbare onderdelen voor jouw bedrijf, gast of bezoeker. Hoewel deze onderdelen misschien minder zichtbaar zijn, zijn ze erg belangrijk ter ondersteuning van de totaalbeleving die je wilt creëren.

images/Design/leonidas_rotterdam.jpg

Het bereiken van jouw bezoeker

Het bereiken van jouw bezoeker

Om de bezoeker echt te bereiken en te zorgen dat hij blijvende indruk op doet, moet de bezoeker zich niet alleen verwonderen, maar betrokken worden bij hetgeen wat hij ziet, hoort of voelt. Middels interactie sluit je aan bij de persoonlijke belevingswereld van de bezoeker.

Men wil middels een verhaal meegenomen worden en gestuurd worden. Ga maar na: als je iets heel mooi vindt of iets ziet dat je boeit of opwindt, of misschien zelfs van gruwt of er bang van wordt, wil je er meer over weten en heeft het je aandacht. Vertel jouw verhaal en betrek de bezoeker er bij om een diepe indruk achter te laten.

Beschrijf jouw verhaal of thema

Het beschrijven van jouw verhaal dwingt je tot focus waardoor je kiest wat écht belangrijk is; wat wil je dat jouw leisure-omgeving vertelt, en aan wie? Geef hiervoor antwoord op de volgende vraag: Een gezin is net op bezoek geweest. Ze zitten weer in de auto op weg naar huis. Wat wil je dat ze tegen elkaar zeggen? Dus niet wat je dénkt dat ze zullen zeggen, maar wat je wílt dat ze zeggen.

Het antwoord dat je geeft is eigenlijk het antwoord op de vraag: wat heb ik mijn bezoeker gegeven? Tot welke verandering heeft het bezoek geleidt? Is de bezoeker geïnspireerd, hebben ze iets beleefd of ervaren?

Totaalconcept

Zomaar een verhaal bedenken lukt de meeste mensen wel, maar voor een goed totaalconcept is meer nodig. Sterker nog, dat is behoorlijk ingewikkeld en vereist kennis en ervaring. In een wereld die kleiner wordt is een onderscheidend, authentiek en eerlijk concept vereist. Livingprojects denkt mee vanaf het allereerste idee of helpt bij het doorontwikkelen van je bestaande concept. Het resultaat? Een concept dat altijd aansluit op jouw visie en speciaal is afgestemd op jouw bezoeker of gast.

Als we de technische componenten licht, geluid, beeld, geur en de aansturing samenbrengen tot één geheel, noemen wij dat een totaalconcept.

images/Design/GeoFort12_Web2.jpg

Waarom Livingprojects als leisure-specialist?

· Wij zijn ervaren in het maken van technische belevingsconcepten.
· Wij weten wat er speelt in de markt, waardoor wij je kunnen helpen met het maken van een uniek en vooral onderscheidend concept.
· Maak je geen zorgen! Wij begeleiden je door het hele proces; van allereerste idee tot en met implementatie en service.
· Wij hebben diepgaande kennis van ledverlichting en kleur.
· Wij zijn specialist op het gebied van aansturing en programmering.
· Wij hebben ervaring met projecten van verschillende formaten.
· Wij hebben een onafhankelijke positie in de markt waardoor producten van hoge kwaliteit en specifieke eigenschappen geselecteerd worden.
· Wij zijn op de hoogte van de nieuwste innovaties en trends.

Overtuigd?

Neem dan direct contact op met onze adviseurs!

Neem contact op