enjoy

the assurance

Geniet van de zekerheid van een LivingCare-servicecontract
Op het moment van oplevering werkt de installatie optimaal. Om deze installatie optimaal te houden, is het essentieel deze installatie preventief te onderhouden. Door dit preventief te onderhouden blijft het up to date. Op deze manier sluipen er minder snel fouten in en voorkom je dat technische onderdelen in storing gaan. Met een LivingCare-servicecontract ben je ervan verzekerd dat je installatie continu draaiend is en niet voor onverwachtse kosten komt te staan wanneer er een keer een foutje in sluipt.

WIJ bieden zekerheid VOOR O.A.:

  • Hotels
  • Restaurants
  • Entertainment
  • Architectuur
  • En nog veel meer...

BEKIJK PROJECTEN

Het gemak van LivingCare

24/7

Je hebt 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot de telefonische helpdesk van Livingprojects voor het melden van storingen en eerstelijnssupport.

De nieuwste software

Het updaten van je lichtbesturing met de meest recente software zorgt ervoor dat je lichtinstallatie optimaal blijft werken. Software updates bieden de nieuwste installatiefuncties, de laatste functionaliteiten en verbeteren de snelheid van de aansturing. Met de nieuwste software op je lichtbesturing wordt het gebruik van je installatie nog leuker en gemakkelijker. 

Wat is LivingCare?

Wij zorgen voor jouw project, ook na installatie. Nadat je project uitgevoerd is wil je dat de installatie efficiënt en betrouwbaar meegaat, waarbij je zeker weet dat alle onderdelen het naar wens blijven doen. Daarom hebben wij LivingCare ontwikkelt. LivingCare is een servicecontract waarbij de kwaliteit van je installatie en producten gewaarborgd blijft. 

Overtuigd?

Neem dan direct contact op met onze adviseurs!

Neem contact op