De eerste dag van onze nieuwe collega Irene

Vandaag, 1 februari 2018, kreeg Livingprojects versterking op de Concept & Desing afdeling.

Irene:" Mijn dag begon vroeg. Ik moest met de auto uit Best komen en om niet in de file te komen ben ik vroeg van huis vertrokken. Op naar mijn eerste werkdag bij Livingprojects. Ik kreeg een warm ontvangst en mijn werkplek was al netjes geïnstalleerd. De ochtend stond vooral in het teken van uitleg en verkennen van de server, email, agenda, eigenlijk alle basisdingen die nodig zijn wanneer je bij een nieuw bedrijf start. Verder die dag had ik mijn eerste kennismakingsgesprekken met Michael en Will. Met de andere collega's zal ik de komende weken ook nog leuke gesprekken hebben. In de middag heb ik mij vooral verdiept in het lichtprogramma Dialux."

Irene zal begeleid worden door Roger die ook werkzaam is op de Concept & Design afdeling. De komende weken heeft Irene een strakke planning om veel zaken te leren kennen. Leveranciers, collega's, inspiratiedocumenten, lichtontwerpers; het komt allemaal aan bod.

Irene:"Mijn eerste dag is goed bevallen. Ik kreeg een ontzettend warm ontvangst en een fijne begeleiding. Ik heb veel zin en motivatie om te werken bij Livingprojects!"