Challenging boundaries

Wij geloven in onvergetelijke ervaringen. Daarom vragen wij ons continu af hoe we de omgeving dusdanig kunnen verbeteren met de implementatie van verlichting, geluid, beeld & geur, op de meest creatieve manier denkbaar. Wij snappen wat nodig is om van een ‘normaal’ moment een echte beleving te maken. Met onze techniek zorgen wij voor de ‘wauwfactor’, het geluksmoment, de kippenvel op de armen van mensen.

Wij zijn de meest toonaangevende speler op het gebied van techniek. In de meest complexe omgevingen en omstandigheden, voor de meest veeleisende klanten.

Over ons

Livingprojects. Ooit begonnen als een enthousiaste vriendenclub met een passie voor verlichting en techniek. Nu uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met dezelfde passie en grote ambities. De meest toonaangevende speler in de professionele lichtbranche als het gaat om creatieve en conceptmatige technische oplossingen met licht, geluid, beeld, geur en aansturing. Met de kennis, ervaring en creativiteit van ons team transformeren wij een creatief idee naar een realistische technische totaaloplossing. 


Waarom doen we wat we doen
Wij begrijpen dat licht veel meer is dan een lampje. Het draait bij goede verlichting namelijk niet om de bron, maar om het resultaat. Om de ervaring, de beleving die het neerzet. Wij geloven dat licht, maar ook geluid, beeld en geur invloed heeft op mensen. Met deze combinatie kun je mensen prikkelen, inspireren, enthousiasmeren of een onvergetelijke ervaring meegeven die een permanente indruk achterlaat.
Onze eindeloze passie voor verlichting, techniek en beleving zorgt er voor dat wij elke dag weer vol enthousiasme onze toffe projecten realiseren.

Hoe we doen wat we doen
Met een jarenlange achtergrond in de entertainmentverlichting heeft Livingprojects als geen ander ervaring met het ontwerpen van creatieve en technische totaalconcepten. We zoeken hierbij de combinatie met geluid, beeld en geur voor een unieke en zo compleet mogelijke invulling. Hierbij is het belangrijk dat de aansturing klopt. Ook hierin onderscheidt Livingprojects zich door haar jarenlange ervaring.

Wij benaderen elk project met hetzelfde enthousiasme, ongeacht het formaat. Livingprojects ziet elk project als een uitdaging en zoekt altijd de grenzen van het (on)mogelijke. Wat ons betreft is niets te gek.
Livingprojects heeft bovendien een onafhankelijke positie in de markt. Wij selecteren daarom alleen producten met de hoogste kwaliteit en specifieke eigenschappen, zodat wij iedere keer weer in staat zijn een uniek en bijzonder resultaat te leveren.

Voor wie we doen wat we doen
Livingprojects heeft veel verschillende klanten uit diverse doelgroepen. Wij onderscheiden drie disciplines met elk hun eigen vragen, behoeftes en wensen.

Experience & Design
Als succesvol ondernemer wil je blijven innoveren. Voor de troepen uit lopen. Je weet dat het altijd beter kan, alleen misschien nog niet hoe. Onze creatieve oplossingen helpen je nieuwe mogelijkheden ontdekken en buiten de gebaande paden te treden. Wij bieden alle technische oplossingen die jouw ideeën werkelijkheid kunnen maken. Zodat je continu vooruit kunt blijven kijken.

Licht & Techniek
Wanneer je met een project bezig bent, ongeacht het formaat, wil je het creatief proces niet belemmeren door “onmogelijkheden”. Je wilt juist verder kunnen denken. Anders dan de rest. De lat hoger dan ooit leggen. Met onze technische kennis hebben we het nooit over “onmogelijk”. Als het er nog niet is, dan maken we het gewoon. Wij maken betrouwbare technische oplossingen waar je dat wilt, wanneer je dat wilt. Wij maken het onze taak, om te zorgen dat jij grenzen kunt blijven verleggen.

Distributie & Service
Je bent op zoek naar de ultieme verlichtingsoplossing voor jouw klant. Wij adviseren je graag in de zoektocht naar de best toepasbare producten zodat jij de verwachtingen van je klant overtreft. Met onze diepgaande kennis van ledverlichting en techniek geven we jou als geen ander de beste oplossing voor jouw specifieke project. Hiernaast ondersteunen we bij het selecteren en installeren van de hoogste kwaliteit producten. Samen tillen we jouw project naar een hoger niveau.