Challenging boundaries

Wij geloven in onvergetelijke ervaringen. Daarom vragen wij ons continu af hoe we de omgeving dusdanig kunnen verbeteren met de implementatie van verlichting, geluid, beeld & geur, op de meest creatieve manier denkbaar. Wij snappen wat nodig is om van een ‘normaal’ moment een echte beleving te maken. Met onze techniek zorgen wij voor de ‘wauwfactor’, het geluksmoment, de kippenvel op de armen van mensen.

Wij zijn de meest toonaangevende speler op het gebied van techniek. In de meest complexe omgevingen en omstandigheden, voor de meest veeleisende klanten.

Werkwijze

ER WORDT ONTWORPEN

Wij kunnen je helpen met het ontwerp of je hebt het ontwerp al klaar. In beide gevallen geldt: een creatief en onderbouwd idee wordt omgezet naar ontwerp. Livingprojects denkt mee vanaf het allereerste idee of helpt bij het doorontwikkelen van je bestaande concept. Het resultaat? Een concept dat altijd aansluit op jouw visie en speciaal is afgestemd op jouw klant, gast, branche of bedrijf.

MEER OVER EXPERIENCE & DESIGN

TECHNISCHE IMPLEMENTATIE

Het creatieve idee, concept of lichtplan heb je al scherp voor ogen. Je bent op zoek naar een gesprekspartner op niveau die de techniek snapt en kan uitvoeren. Livingprojects werkt met het beste team van engineers, projectleiders en technische monteurs, allemaal gericht op de realisatie en uitvoering van jouw project.

MEER OVER LICHT & TECHNIEK

DISTRIBUTIE & SERVICE

Ledverlichting en technologie kan complex zijn en brengt soms pittige uitdagingen met zich mee. Wij geven advies over de beste kwaliteit ledverlichting en leveren jou dit zo snel mogelijk. Met de kennis en ervaring van onze technici zijn wij het vaste aanspreekpunt en installatiepartner voor vele installatiebedrijven, adviseurs, architecten, ontwerpers en wederverkopers.

MEER OVER DISTRIBUTIE & SERVICE