Licht & Beleving voor Retail en Hospitality

Licht, geluid, beeld, geur en aansturing 

Licht & Beleving voor Retail en Hospitality

Naast een groeiende vraag naar ledverlichtingsconcepten uit de markt merkt Livingprojects dat er meer en meer vraag is naar informatie en mogelijkheden van ledverlichting. Hiernaast wordt de totaalbeleving van de klant, bezoeker of gast steeds belangrijker. Deze workshop is speciaal om alle vragen over ledverlichting en totaalbeleving te kunnen beantwoorden. De workshop is interactief, verrassend en vol informatie, met zowel uitleg over technische specificaties van led als over beleving.

De ledsector groeit jaarlijks met 20% en in 2020 zal de helft van alle verlichting uit led bestaan, zo bleek onlangs uit het Nationaal LED Trendrapport. De markt groeit razendsnel door innovaties en steeds betere kwaliteit van de producten. En met het groeiende productaanbod neemt ook de behoefte aan informatie en overzicht sterk toe. Led is niet alleen zuinig, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden. Onze lightdesigner vertelt alles over de technische specificaties, creatieve oplossingen en andere mogelijkheden met ledverlichting.

Naast ledverlichting draait het in de workshop om totaal beleving. De ‘wauwfactor’, het geluksmoment, het kippenvel op de armen van degene die het moment of sfeer beleeft. Totaal beleving wordt steeds belangrijker. De ervaring van een persoon is een samenspel van waarnemingen, gevoelens, gedachten en gedrag. Dit samenspel kan beïnvloed worden door externe factoren zoals licht, kleur, beeld, geluid en geur. Al deze onderdelen worden beleefd in de speciaal geprogrammeerde Experience Room.

Aankomende workshops

18:30 Inloop, Team Livingprojects heet je van harte welkom!
19:00 Start workshop
20:30 Afsluiten met de spectaculaire Experience Show
20:45 Gelegenheid tot netwerken & een gezellige borrel

Schrijf je nu in!