enjoy

the event

Een evenement, concert, festival, een (theater)productie, beurs of congres; wij helpen jou om van jouw evenement een bijzondere, spectaculaire gebeurtenis te maken die mensen zich blijven herinneren.

WIj verhuren ledverlichting voor O.A.:

 • Entertainment-industrie
 • Festivals
 • Pretparken 
 • Evenementen
 • En nog veel meer...

BEKIJK PROJECTEN

Projecten en producten

Of je nu op zoek bent naar ledverlichting voor jouw specifieke project, of naar een totaaloplossing voor jouw evenement, wij kunnen je op verschillende manieren ondersteunen. Van de verhuur van een X aantal armaturen, tot een compleet op maat gemaakt plan, eventueel aangevuld met audio en beeld.

Wij leveren alle apparatuur om een evenement, concert, festival, (theater) productie, beurs, congres, presentatie of opening tot een succes te maken. Livingprojects biedt speciale led-oplossingen inclusief arbeid en logistiek tegen scherpe prijzen. Hiernaast werken wij met het beste team van engineers, projectleiders en technici die jou op alle gebieden kunnen ondersteunen.

Basisassortiment

Ons verhuur-assortiment bestaat uit een vast basisassortiment dat kan worden ingezet voor een evenement, (theater) productie, beurs, (product)presentatie, festival, congres, opening of concert. De producten uit ons basisassortiment hebben wij vaak in grote aantallen beschikbaar.

Ledspecials

Heb je een unieke en specifieke lichtoplossing nodig? Of ben je op zoek naar een bijzonder armatuur? Naast ons standaardassortiment ontwikkelen en produceren wij veelvuldig led-specials. 

 

images/Design/vredespaleis_verhuur.jpg

Ledverlichting huren bij Livingprojects

 • Wij hebben een uniek assortiment aan ledverlichting.
 • Wij hebben altijd de nieuwste apparatuur en technologie.
 • Wij bieden juiste service en support.
 • Wij leveren maatwerk. Voldoet het standaard niet aan de wensen? Wij passen het aan!
 • Wij bieden kwaliteitsapparatuur inclusief arbeid en logistiek tegen scherpe prijzen.
 • Wij hebben experts in dienst die je graag van deskundig advies voorzien.

Don't worry

Maak je geen zorgen! Jouw project is veilig in onze handen. We leveren op tijd, beantwoorden vragen zo snel mogelijk en zorgen ervoor dat alle puntjes op de ‘i’ worden gezet. We nemen het werk uit jouw handen en bieden de service die jij verwacht. Wij doen ons uiterste best en besteden de best mogelijke zorg aan onze opdrachtgevers. Dit alles zodat jij jouw project kan realiseren zoals jij het voor ogen hebt.

Ervaar het gemak van het huren van ledverlichting

Je hebt al een tof idee, lichtplan of design gemaakt voor jouw evenement. Je bent op zoek naar een gesprekspartner op niveau. Een gesprekspartner die jouw taal spreekt, de creativiteit snapt en de techniek kan engineeren en uitvoeren.

Livingprojects is die gesprekspartner. Wij hebben naast verkoop- en lease-oplossingen ook verhuurmogelijkheden voor tijdelijke projecten en evenementen. Wij hebben een uitgebreid verhuurpakket met kwalitatief hoogwaardige led-materialen. Wij verhuren regelmatig aan opdrachtgevers zoals Sensation, The Flying Dutch en Duinrell.

Overtuigd?

Neem dan direct contact op met onze adviseurs!

Neem contact op