See 

the endless

possibilities

Mag uw project echt opvallen? Of verdient het extra aandacht? Creëer dan de unieke uitstraling!

Verlichting gebruiken voor beleving

Gevels, monumenten, kunstwerken en openbare ruimtes zijn uitermate geschikt voor het creëren van beleving middels verlichting. Gemeentes en stichtingen gebruiken dit steeds vaker in het kader van citymarketing. Ze doen dit door het verlichten van bruggen, gebouwen monumenten en kunstwerken. Ook commerciële vastgoedeigenaren maken steeds vaker gebruik van verlichting om een beleving te creëren.

Wij werken met een team van ontwerpers, technici en engineers. Wij maken lichtplannen en verzorgen de technische implementatie voor grote bekende projecten: Vredespaleis in Den Haag, de Velsertunnel en diverse monumenten en kerken.

 

 

 

Gevelverlichting voor monumenten en gebouwen Livingprojects

Gevelverlichting

Licht bepaalt in grote mate hoe we onze omgeving, inclusief gebouwen ervaren. De uitstraling van een gebouw wordt voor een groot deel bepaald door de gevel. Met de juiste verlichting vallen de gevels extra op en worden de prachtigste detail benadrukt.

Verlichting is dus een krachtig middel om de juiste beleving te creëren. Mediafaçades kunnen ook bijdragen aan het accentueren van een gebouw en het overbrengen van sfeer en beleving. Lees meer over gevelverlichting.

Kerken en monumenten verlichten Livingprojects

Monumentaal

Door de juiste belichting worden monumenten vaak nog mooier en opvallender dan ze al zijn. Monumenten die zich uitstekend lenen voor beleving zijn bijvoorbeeld: kerken, stadhuizen, klassieke panden en bijzondere bouwwerken.

De Grote Kerk van Breda is hiervan een prachtig voorbeeld. Op gewone avonden zal de kerk in mooi witlicht staan. Met speciale gelegenheden kan de kleur aangepast worden. Bijvoorbeeld met Carnaval, Koningsdag en Kerst. De Grote Kerk is de eyecatcher van de stad Breda.

Verlichting bruggen en tunnels

Bruggen & Tunnels

Het verlichten van bruggen en tunnels is vaak een prachtig gezicht maar het licht moet ook functioneel zijn. Goede verlichting op een brug of in een tunnel komt de veiligheid ten goede en kan het de uitstraling geven van een kunstobject.

Bruggen en tunnels vormen een verbinding tussen twee gebieden. Brug –en tunnelverlichting leent zich daarom ook uitstekend om een beleving te creëren in een bepaald gebied.

Kunstwerken verlichten

Lichtkunstwerken

Lichtkunstwerken, of kunstobjecten kom je overal tegen. Op pleinen, in parken maar ook op rotondes. Rotondes moeten opvallen en mogen geen gevaar voor de verkeersveiligheid vormen. Verlichting voor rotondes is een perfecte oplossing om naast de functionele aspecten ook een beleving te creëren door middel van het aanlichten van kunstwerken.

Met behulp van ledverlichting kunnen rotondes op innovatieve en artistieke wijze worden belicht. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de verlichte ‘grassprieten’ op een rotonde in Arnhem die resulteren in een prachtige lichtfontein.

Verlichting in openbare ruimte

Straten & Pleinen

Straten en pleinen vallen zonder verlichting niet op. Zo kan een gemeenteplein omgetoverd worden naar een belevingsplein.
Gemeente Brunssum wilde van het gemeenteplein een belevingsplein creëren. Op dit belevingsplein staan een aantal bijzondere objecten, die samen zorgen voor één schitterend geheel.

Een aantal van deze objecten zijn de lantaarnpalen. Deze palen geven niet alleen functioneel wit licht, maar hebben ook een kolenpatroon op de paal welke kan ‘oplichten’. Zo heeft ook de Willemstraat in Breda door middel van lantaarnpaal verlichting extra sfeer gekregen.

Gemeente Breda

Gemeente Breda

"De gemeente Breda kijkt met plezier terug op de samenwerking met Livingprojects. Gedreven medewerkers met veel kennis van zaken die een passie hebben voor LED verlichting en de bijbehorende aansturing.
Bij een eerst volgend project gaan we zeker weer bellen."

 

Lex Geervliet - Gemeente Breda.

Wat wilt u doen?

Experience room

Uniek in Nederland. Bezoek onze experience room om écht te ervaren wat beleving kan doen.
In deze unieke ruimte zijn verlichting, geluid, beeld en geur perfect gecombineerd. 
Ervaar hoe wij onze klanten voorop laten lopen binnen hun branche.

 

Experience Room

Onze cases

Benieuwd hoe wij bij andere partijen binnen uw branche techniek en beleving ondersteund hebben? Laat u dan inspireren middels onze unieke inspiratie case in pdf-vorm. 
Via onderstaande button kunt u uw case eenvoudig downloaden.

 

Case Downloaden

Stel uw vraag

Wenst u een offerte of bent u benieuwd wat wij concreet voor úw bedrijf kunnen betekenen? 
Voor al uw vragen of vrijblijvende offertes kunt u terecht bij Michael Sebregts.
Klik hiervoor op onderstaande button.
Wij helpen u graag. 

 

contact opnemen