Van Breepark naar landmark 

Doen wat je leuk vindt, het is de lijfspreuk van Breepark. Maar die leuke dingen, doe je natuurlijk wel in de juiste sfeer en beleving! Daar mocht Livingprojects aanhaken. Samen met Breepark gingen we op zoek naar de beste lichtoplossingen, passend bij de ervaring die deze grootste evenementenlocatie van het zuiden haar bezoekers mee wil geven. En als je het resultaat ziet, is één ding zeker: Breepark hoort echt wel thuis in het rijtje projecten waar we apetrots op zijn! 

icon-light-bulb.svg
Licht

Veel sfeer en beleving

Het is zo’n beetje onze tweede thuis geworden. De afgelopen jaren maakten we regelmatig een ritje naar de Bavelseparklaan aan de rand van Breda. Waarom? Omdat Breepark als evenementenlocatie op zoek was naar veel sfeer en beleving, maar ook naar een compleet geïntegreerd systeem om dat te bereiken. Een vraag waar wij onze techbreinen maar al te graag over lieten kraken. Al vanaf de opbouw van de locatie waren we betrokken bij de plannen, waarbij we met de mensen van Breepark zelf, maar ook de architect en interieurontwerpsters samen mochten werken. De plannen werden vertaald naar een technische realisatie. Een uitwerking waar we, als we het in alle bescheidenheid mogen zeggen, best wel van gaan glunderen.

Het resultaat

Waarom we zo enthousiast zijn? Daarvoor moet je het resultaat bekijken! Het beste doe je natuurlijk even een rondje Breepark, want het project uit zich in:

  • Een mooi verlicht evenemententerrein.
  • Een sfeervolle en flexibele evenementenhal.
  • Een dynamisch evenementenplein met gobo projecties.
  • Een indrukwekkende videokroonluchter in de foyer.
  • Spots in het dak overstek van het pand.
  • Overige functionele verlichting, zoals lichtmasten en grondspots langs de aanrijroute.
  • De verzorging van de gehele infrastructuur.
  • Als kers op de taart een LED gevel die deze locatie transformeerde tot een spraakmakende landmark!

Eenvoudige aansturing

De kracht? Een onvergetelijke indruk voor de bezoekers van de evenementen én een gebruiksgemak waar je “U” tegen zegt. Dankzij de connectie tussen alle zones is alle verlichting namelijk eenvoudig aan te sturen vanaf één bedieningspaneel. Door Breepark zelf, maar Livingprojects kan de systemen ook handig op afstand monitoren.

Naast het leveren van de juiste technieken, hebben we ook gewerkt met passende oplossingen voor de financiering van dit project. Het doel? Zorgen dat er meer investeringscapaciteit over bleef voor de mooie plannen die Breepark nog op de agenda heeft staan.

Breepark over Livingprojects

Henry (algemeen directeur, Breepark): “De samenwerking tussen Breepark en Livingprojects is ontzettend leuk. Het team komt met creatieve ideeën. Dat werkt erg inspirerend. Bovendien tonen ze echt vakmanschap. En dat zie je overal op onze locatie terug in de verlichting.”

Will (operationeel manager, Breepark): “Breepark is een ontzettend grote evenementenlocatie. Wij zijn enorm blij met de connectiviteit van de verlichting tussen de verschillende zones die we hebben, waardoor het mogelijk is om alle aansturing van het licht vanaf één locatie te regelen. Wanneer wij specifieke technische vragen hebben, kunnen we altijd een adequate service verwachten. Dat is fijn.”

breepark3.jpg

Kunnen wij je helpen?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...