Update VOOR DE LED GEVEL VAN Rotterdam Ahoy

Als je het over eye-catchers hebt, is de façade van Rotterdam Ahoy een schoolvoorbeeld. Deze enorme led gevel van maar liefst 1.000 m2 verwelkomt bezoekers en informeert voorbijgangers op een manier die wij helemaal snappen. De led gevel is namelijk opvallend, spectaculair, niet te missen en bovenal: WOW!

icon-light-bulb.svg
Licht

van led gevel naar eye-catcher

In samenwerking met Signify - Color Kinetics, mocht Livingprojects de gevel van Rotterdam Ahoy een update geven. Uitdaging: de nieuwe ledlampjes moesten bevestigd worden op de bestaande beugels van de oude gevel verlichting. Na een proces van engineering, kon de installatie beginnen. Het resultaat? Een ware media façade waarbij het beeld in het centrum van de gevel een stuk scherper is geworden. Deze led gevel is nu ideaal voor berichtgeving, maar ook voor livebeelden en toffe lichteffecten richting bezoekers en voorbijgangers. Een middel voor effectieve communicatie én een trots voor Rotterdammers.

Van opvallende led gevel naar een maximale wow

Vanwege de veranderende omgeving rondom Rotterdam Ahoy, werd ervoor gekozen om de focus van de led gevel in het midden te houden. Het geheel werd opgebouwd uit drie delen, waarbij het centrale deel met een hoge resolutie voor een scherper plaatje zorgt. Om de impact hoog te houden, werden de twee buitenzijdes ook voorzien van ledlampjes, waarbij de afstand tussen de verschillende lampjes wat groter is gehouden. Hierdoor krijg je aan de zijkanten een lagere resolutie, wat het focuspunt in het midden van de led gevel versterkt. Een echte eye-catcher welteverstaan, dag en nacht. Een indruk die lange tijd op het netvlies blijft staan.

OOK VAN LED GEVEL naar eye-catcher? op zoek naar gevel verlichting?

Of een andere vraag? LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET je OP!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...