Update Façade Rotterdam Ahoy

Als je het over eye-catchers hebt, is de façade van Rotterdam Ahoy een schoolvoorbeeld. Deze enorme gevel van maar liefst 1.000 m2 verwelkomt bezoekers en informeert voorbijgangers op een manier die wij helemaal snappen. Het is opvallend, spectaculair, niet te missen en bovenal WOW!

icon-light-bulb.svg
Licht

van façade naar eye-catcher

In samenwerking met Signify - Color Kinetics, mocht Livingprojects de façade van Rotterdam Ahoy een update geven. Uitdaging: de nieuwe ledlampjes moesten bevestigd worden op de bestaande beugels van de oude gevelverlichting. Na een proces van engineering, kon de installatie beginnen. Het resultaat? Een façade waarbij het beeld in het centrum van de gevel een stuk scherper is geworden. Ideaal voor berichtgeving, maar ook voor livebeelden en toffe lichteffecten richting bezoekers en voorbijgangers. Een middel voor effectieve communicatie én een trots voor Rotterdammers.

Van opvallend naar een maximale wow

Vanwege de veranderende omgeving rondom Rotterdam Ahoy, werd ervoor gekozen om de focus van de façade in het midden te houden. Het geheel werd opgebouwd uit drie delen, waarbij het centrale deel met een hoge resolutie voor een scherper plaatje zorgt. Om de impact hoog te houden, werden de twee buitenzijdes ook voorzien van ledlampjes, waarbij de afstand tussen de verschillende lampjes wat groter is gehouden. Hierdoor krijg je aan de zijkanten een lagere resolutie, wat het focuspunt in het midden van de façade versterkt. Een echte eye-catcher welteverstaan, dag en nacht. Een indruk die lange tijd op het netvlies blijft staan.

Van Facade naar eye-catcher? op zoek naar gevelverlichting?

Of een andere vraag? LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET je OP!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...