Geen dag en nacht verschil 

De ‘Groene Long’; voor de omgeving Dongen een bekend groengebied in de wijk Beljaart. We kunnen niet anders zeggen: overdag ligt het er prachtig bij. Maar zodra de schemering start en de donkere uren in gaan, verandert dit gebied in een donkere omgeving. Of beter gezegd: veranderende. Want de gemeente Dongen besloot de zichtbaarheid, het gevoel van veiligheid en het sfeervolle karakter van overdag ook in de avonden een boost te geven. 

icon-light-bulb.svg
Licht

Zone WOW

Gemeente Dongen wil dat de Groene Long in de avonden net zo schittert als overdag, en dat de verlichting vooral functioneel is. In opdracht van de gemeente hebben wij daarom de brug en fontein mogen voorzien van een WOW-effect wat een verbetering van de zichtbaarheid van deze groene zone opleverde. 

Maatwerk

Om de verlichting te plaatsen was er echt maatwerk nodig en daarvoor ben je bij onze techs aan het juiste adres. Zij gebruikte ‘de magische combinatie’ van led to grid armaturen in de brug en drie Color Kinetics C-splash armaturen in de fontein. De precisie en het strakke schema hebben ervoor gezorgd dat de buurt razend enthousiast is en de gemeente blij is met de samenwerking.