Een torenhoge wow

Een stukje skyline van Utrecht: het gebouw van de Rabobank. De Dom in Utrecht mag dan wel het hoogste punt zijn, de torens van de Rabobank steken ook (toren)hoog boven vele andere gebouwen uit. Ze springen in het oog en dat is mede dankzij de subtiele lichtlijnen die, geheel in de huisstijlkleuren van de Rabobank, de torens omsluiten. Livingprojects gaf deze lichtlijnen, in samenwerking met Signify (voorheen Philips Lighting) - Color Kinetics en BAM, een update.

icon-light-bulb.svg
Licht

Kleurwisseling

Weer en wind werd er door onze lichttechnici getrotseerd om de Rabobank te voorzien van twee moderne lichtlijnen die de twee torens een ware eye-catcher aan de Utrechtse skyline maken. De eerste generatie Color Kinetics verlichting werd vervangen voor het nieuwe type iColor Flex LMX gen2. Dit nieuwe systeem is nog bedrijfsvriendelijker en flexibeler inzetbaar dan het oude systeem. Leuk weetje: wie goed oplet ziet dat de torens een dynamisch spel spelen. Ze wisselen steeds met elkaar van kleur. Uiteraard steeds in de bekende Rabobank kleuren, oranje en blauw. 

 

BAM & Rabobank:

“We waren erg onder de indruk van de snelheid en kwaliteit waarmee Livingprojects de installatie gemaakt heeft. Veel respect voor de techneuten, die met kou en wind op 105 meter hoogte aan het installeren waren”.

Rabobank-Utrecht-hero.jpg

Op zoek naar architecturale verlichting?

BENIEUWD WAT WE VOOR JE KUNNEN BETEKENEN? LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...