Elevate

the 
possibilities

Je bent op zoek naar de ultieme verlichtingsoplossing voor jouw klant. Wij adviseren je graag in de zoektocht naar de best toepasbare producten zodat jij de verwachtingen van je klant overtreft. Met onze diepgaande kennis van ledverlichting en techniek geven we jou als geen ander de beste oplossing voor jouw specifieke project. Hiernaast ondersteunen we bij het selecteren en installeren van de hoogste kwaliteit producten. Samen tillen we jouw project naar een hoger niveau.

Onze partners & merken

Wij werken met een uitgebreid pakket aan ledverlichtingmerken en hebben een onafhankelijke positie in de markt. Wij selecteren alleen producten met de hoogste kwaliteit en specifieke eigenschappen, zodat wij iedere keer weer in staat zijn een uniek en bijzonder resultaat te leveren.

Bekijk hier met welke partners & fabrikanten wij samenwerken

Advies

Livingprojects begrijpt de complexiteit en de technische uitdagingen die de ledtechnologie met zich meebrengt. Installatie van aanstuurbare ledverlichting is doorgaans aanzienlijk complexer dan conventionele lichttechnologie. Met de kennis en ervaring van onze technici zijn wij het vaste aanspreekpunt en installatiepartner voor vele installatiebedrijven, adviseurs, architecten, ontwerpers en wederverkopers.

Je kunt bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij de installatie of afmontage van led-armaturen, voedingen en controllers. Maar ook voor de hoogste kwaliteit ledverlichting waarbij goed nagedacht is over de toepasbaarheid. Wanneer het complex wordt, wijzen wij de weg. 

Installatie & in bedrijf stellen

In samenwerking met onze klant zorgen we voor optimale installatie en afmontage van het systeem. Livingprojects heeft gespecialiseerde technici in dienst die de producten op de juiste manier installeren en zorgen dat de verlichting optimaal functioneert. Dit voorkomt niet alleen grijze haren, maar het scheelt je ook veel tijd en geld. 

 

Programmering

Nadat de installatie is voltooid starten wij met de programmering. Onze programmeurs overleggen met de opdrachtgever de gewenste sfeer en uitstraling. Deze sfeer ontwerpen wij door de juiste scènes te programmeren. Deze scènes zijn eenvoudig bedienbaar op elk gewenst apparaat.

 

images/Design/installatie_grote_kerk.jpg

Service & Onderhoud

Geniet van de zekerheid van een LivingCare-servicecontract
Op het moment van oplevering werkt de installatie optimaal. Om deze installatie optimaal te houden, is het essentieel deze installatie preventief te onderhouden. Door dit preventief te onderhouden blijft het up to date. Op deze manier sluipen er minder snel fouten in en voorkom je dat technische onderdelen in storing gaan. Met een LivingCare-servicecontract ben je ervan verzekerd dat je installatie continu draaiend is en niet voor onverwachtse kosten komt te staan wanneer er een keer een foutje in sluipt.

MEER OVER LIVINGCARE

Verhuur ledverlichting

Of je nu op zoek bent naar ledverlichting voor jouw specifieke project, of naar een totaaloplossing voor jouw evenement, wij kunnen je op verschillende manieren ondersteunen. Van de verhuur van een X aantal armaturen, tot een compleet op maat gemaakt plan, eventueel aangevuld met audio en beeld.

Meer over verhuur van ledverlichting