FOLLOW

YOUR
DREAMS

Als succesvol ondernemer wil je blijven innoveren. Voor de troepen uit lopen. Je weet dat het altijd beter kan, alleen misschien nog niet hoe. Onze creatieve oplossingen helpen je nieuwe mogelijkheden ontdekken en buiten de gebaande paden te treden. Wij bieden alle technische oplossingen die jouw ideeën werkelijkheid kunnen maken. Zodat je continu vooruit kunt blijven kijken.

Wat wij bedoelen met beleving

“Belevenissen komen voor als een persoon zodanig betrokken raakt bij de gebeurtenis dat hij een blijvende indruk op doet. Die blijvende indruk noemen wij beleving. Beleving leidt tot een emotionele respons en rationele denkprocessen.”

Strategisch doel

Goed nieuws! Je hebt er dus zelf invloed op hoe jouw gast, klant of branche jouw merk ervaart. Een ervaring kan vooraf worden ontworpen en tijdens de uitvoering worden geregisseerd. Je kunt dus kiezen voor een ontwerp waarbij de gebruikerservaring met betrekking tot een merk van begin tot eind stuurt vanuit een vooraf bepaald strategisch doel.

Om mensen jouw merk te laten beleven, is het nodig dat je over jouw bedrijf nadenkt. Nadenkt over een sterk en onderscheidend concept. Als je denkt in een concept, ga je verder dan de gebaande paden. Zodra je weet waarom je doet wat je doet en hoe je daarmee het verschil maakt voor je klanten, kun je jouw merk gaan profileren. 

De wereld volgens de imagineers

De betekenis van imagineering

Imagineering is een combinatie van imagination en engineering.
Imagination staat voor fantasie, verbeeldingskracht en creativiteit.
Engineering is niet met één woord naar het Nederlands te vertalen. Engineering is wat iemand doet die beschikt over de nodige technische kennis om producten of processen te ontwikkelen, te ontwerpen en uiteindelijk te bouwen.

Wat is imagineering?
Imagineering is de ultieme combinatie van techniek en ontwerp. Het verbindt technische kennis met creativiteit en verbeeldingskracht. Om uniek te zijn en een beleving te creëren rondom jouw merk of bedrijf, is creativiteit nodig. Wij gebruiken onze creativiteit om een verrassend perspectief te bieden voor jouw wens of uitdaging. Om dit perspectief te maken heb je iemand nodig met een bepaald type ervaring en talenten: de imagineer.

Een imagineer is een strateeg met kennis en inzicht, maar ook een visionair met inspiratie en intuïtief vermogen. Imagineering betekent bovenal de vrijheid durven nemen om te dromen, te ontwerpen en te maken. Analyse en ratio worden gekoppeld aan creativiteit en gevoel voor sfeer en beeld. Het resultaat? Een uniek en bijzonder ontwerp dat rationele doelen behaalt door de emotie aan te spreken.

Waarom imagineering?
Om in onze steeds complexer wordende economie op de lange termijn te overleven, is het voor bedrijven noodzakelijk zich in te leven in wie hun aanbod wil gaan gebruiken, hoe en waarom. Met imagineering zorg je dat jouw bedrijf klaar is voor de klant van de toekomst.

images/Design/Design_image_01.jpg

De voordelen van ledverlichting

Eenvoudige bediening
Een dynamische lichtsoort als led is een makkelijke tool bij het maken van beleving. Je kunt allerlei zones digitaal programmeren waardoor je de uitstraling moeiteloos kunt veranderen. Je kunt jouw omgeving gemakkelijk aanpassen aan een nieuw gewenste sfeer, uitstraling of thema.
Wij leveren onze projecten altijd op met vooraf ingestelde programma’s die eenvoudig te bedienen zijn met devices zoals bijvoorbeeld een smartphone, tablet of PC.

Duurzaam
Ledverlichting is duurzaam en energiebesparend.

Alles zelf in de hand
Knipperen, dimmen, aanpassen van de kleur, strijklicht, koofverlichting, up- of downlighting; je kunt per product en per moment van de dag kijken welk licht het beste werkt. En omdat je alle kleuren van de regenboog tot je beschikking hebt, heb je ook de sfeerbeleving zelf in de hand.

Geen warmte, geen verkleuring
Een ander belangrijk voordeel: in led ontbreken infrarood en UV. Daardoor wordt de omgeving minder warm en ontstaat er minder snel verkleuring. 

Sit back, relax and enjoy

Maak je vooral geen zorgen. In welke branche jouw bedrijf zit en hoe ingewikkeld je vraag ook is, wij doen altijd ons uiterste best om de meest passende oplossing te bedenken en te maken. In het gehele proces begeleiden we onze opdrachtgevers en besteden we de uiterste zorg aan het project. Op deze manier leveren wij de hoogst denkbare kwaliteit. 

Technische implementatie

Wanneer de technische tekeningen zijn gemaakt en alle producten zijn samengesteld door onze engineers gaan we over tot de implementatie. Met behulp van de uitgewerkte tekeningen wordt de installatie volbracht door ons eigen technisch team. Op locatie wordt de aansturing ingeschakeld en de verlichting getest.

Voor het correct installeren van ledverlichting is technische kennis vereist. Livingprojects heeft gespecialiseerde technici in dienst die de producten op de juiste manier installeren en zorgen dat de verlichting, inclusief de benodige aansturing, optimaal functioneert. Dit voorkomt niet alleen grijze haren, maar het scheelt je ook veel tijd en geld.

Meer over licht & techniek