Lightning solutions

for Architecture

Bij Livingprojects maken wij van iets moois iets onvergetelijks. Waarom? Omdat we dat gaaf vinden! Een gevel is vaak de eerste indruk die een bezoeker krijgt. Waar liggen de kansen en hoe maakt u van uw gevel een eyecatcher of van uw pand een landmark?

Van onzichtbaar naar zichtbaar naar opvallen

 

Volgens Livingprojects kan verlichting enorm bijdragen aan sfeer, veiligheid en zichtbaarheid.  Niet ieder pand en iedere gevel is hetzelfde. Wat wilt u bereiken? Maximale attentiewaarde of wilt u uw stad sfeervoller en veiliger maken? Afhankelijk van de doelstelling zal de aanpak anders zijn. Wilt u gekleurde Gevelverlichting, bent u op zoek naar mooie warmwitte verlichting op uw monumentale pand of wilt u uw gevel misschien wel voorzien van aanstuurbare ledpixels voor communicatie doeleinden? Het is allemaal mogelijk.

Maximale uitstraling, sfeer en zichtbaarheid

Een gevel van een pand hoogwaardig verlichten of accentueren houdt meer in dan een aantal lampen aan de gevel schroeven. Het gaat erom dat je de verlichting in balans brengt met de architectuur en andersom. Lichtsterkte, lichtkleur en de lichtbundel bepalen het eindresultaat. Een goed lichtontwerp voor een gevel is het visitekaartje voor uw pand, onderneming of gemeente.

“Maximale impact?”

"Kies voor hoogwaardige architecturale verlichting"

images/afbeeldingen/gevelverlichtingpagina.jpg

Wat kan Livingprojects voor u betekenen

Gevelverlichting

Livingprojects is uw partner voor gevelverlichting. Wij ontwerpen, adviseren leveren en implementeren complete lichtinstallaties van klein tot groot en maken voor u een ontwerp of vertalen een ontwerp naar de juiste technieken inclusief de bijbehorende aansturing. Tevens denken wij creatief mee en leveren de juiste hardware/software en services voor de applicatie. In ieder geval zorgen we dat wij van iets moois iets onvergetelijks maken. Klik hier voor een afspraak met een van onze adviseurs.

Lichtbesturing en controls

De hedendaagse architecturale ledverlichting dient veelal aangestuurd te worden. Livingprojects is gespecialiseerd in aansturing van ledverlichting. Wij hebben jarenlange ervaring met lichtbesturingen en hebben een eigen team van programmeurs. Via ons remote-managementsysteem kunnen wij uw installaties monitoren, op afstand programmeren en eerste lijn service verrichten. Het platform voor de verlichting van de toekomst. Totale controle, altijd en overal. Klik hier voor een afspraak met een van onze adviseurs.

Lichtplan gevels

Bent u op zoek naar een lichtplan voor uw pand of gevel? Graag maken wij een afspraak met u voor een inventarisatie van uw wensen en eisen. Livingprojects begrijpt als geen ander hoe een pand of gevel verlicht moet worden en uiteindelijk kunnen wij het ontwerp vertalen naar een realistische technische oplossing binnen het door u gestelde budget. Of het nu gaat om een kerk, een monumentaal pand of een modern pand wij denken u te kunnen  inspireren met de mogelijkheden. Klik hier om een lichtplan aan te vragen.

 

Wat wilt u doen?

Experience room

Uniek in Nederland. Bezoek onze experience room om écht te ervaren wat beleving kan doen.
In deze unieke ruimte zijn verlichting, geluid, beeld en geur perfect gecombineerd. 
Ervaar hoe wij onze klanten voorop laten lopen binnen hun branche.

 

Experience Room

Inspiratieavonden

De ‘wow-factor’, het geluksmoment, het kippenvel op de armen van degene die het moment of sfeer beleeft. Totaalbeleving wordt steeds belangrijker. Wilt u ook een wow moment creëren voor uw organisatie? Bezoek dan onze inspiratieavond.

 

Inspiratieavond bijwonen

Stel uw vraag

Wenst u een offerte of bent u benieuwd wat wij concreet voor úw bedrijf kunnen betekenen? 
Voor al uw vragen of vrijblijvende offertes kunt u terecht bij Annemieke Casteelen. 
Klik hiervoor op onderstaande button.
Wij helpen u graag. 

 

contact opnemen