Experience

A new level of hospitality

Een succes maken van uw hotel gaat niet uit zichzelf. Livingprojects gelooft er in dat door het implementeren van een totaalconcept met verlichting, geluid, beeld en geur uw bedrijf klaar is voor de toekomst. Maar hoe pakt u dat aan?

De kracht van licht en beleving voor hotels

Als hoteleigenaar wilt u een aangename sfeer en omgeving creëren waarin u uw gasten kunt verrassen en de verwachting van uw gasten overtreft. Kortom, een beleving op maat. Livingprojects is toonaangevend specialist op het gebied van belevingsconcepten voor hotels met behulp van ledverlichting, geluid, beeld en geur.

Onze zintuigen bepalen hoe we dingen ervaren. Door te ‘spelen’ met zaken als verlichting, geur en geluid kunt u uw gasten sturen. Livingprojects tovert een neutrale ruimte om naar een ontmoetingsplek die inspireert, waar men zich thuis voelt. Daardoor willen mensen komen en langer blijven en juist dat is belangrijk om twee redenen: langer verblijf betekent extra kansen creëren en trekken plekken waar mensen zijn nog meer mensen aan. Als u dat voor elkaar krijgt creëert u het gastenverblijf van de toekomst. Lees hier hoe u van een nachtje hotel een unieke beleving maakt.

Hotelbeleving

Livingprojects begrijpt hoe belangrijk het is dat uw bedrijf een onderscheidend concept heeft. Een concept dat aansluit op uw visie en speciaal afgestemd is op uw gasten. Voor een totaalbeleving is het belangrijk dat alle componenten samen komen: van een gastvrij onthaal, de beste service, een aansprekend interieur en technische componenten. Als wij de technische componenten; licht, geluid, beeld, geur en de aansturing samenbrengen tot één geheel, noemen wij dat een technisch totaalconcept. Deze onderdelen zijn wellicht ‘onzichtbare’ componenten, maar zullen bijdragen aan een fantastische omgeving voor uw gasten. Voor u 3 tips voor het optimaliseren van uw hotelkamers.

 


images/afbeeldingen/inpagehotelscompress.jpg

Wat kan Livingprojects voor uw hotel betekenen

Ledverlichting voor hotels

Ledverlichting als onderdeel van het technische totaalconcept. Voor ons zo normaal, voor u wellicht nog nieuw. Waarom wij altijd werken met ledverlichting? Om te beginnen zijn de mogelijkheden eindeloos: wij hebben alle kleuren van de regenboog tot onze beschikking. Hiernaast biedt ledverlichting energiebesparing, warmtereductie en een lange levensduur waardoor de ‘total cost of ownership’ van een verlichtingssysteem sterk verlaagd wordt. Deze ledverlichting wordt door ons geïnstalleerd met een gebruiksvriendelijke aansturing. Op deze manier wordt uw gebruiksgemak vergroot. Met één druk op de knop creëert u uw eigen voorgeprogrammeerde sfeer of thema. Bezoek onze inspiratieavond voor meer informatie over licht en beleving.

Lichtplan hotels

Livingprojects denkt mee van het eerste idee tot en met de implementatie en service. Bij sommige hotels hebben wij alleen ledverlichting geleverd, bij sommige realiseerden wij de implementatie van het totaalconcept inclusief geluid, beeld, geur en aansturing. In het lichtplan worden alle onderdelen zoals bar & restaurant, hotelkamers, lobby en gevelverlichting beschreven en geadviseerd. Livingprojects werkt veel samen meer interieurarchitecten die het concept maken, wij ondersteunen dit met de technische componenten licht, geluid, geur, beeld en aansturing. Heeft u moeite om voor u te zien hoe uw hotel er uit zal komen te zien? Livingprojects kan licht visuals maken zodat u vooraf een goede impressie krijgt. Vraag hier uw unieke lichtplan aan. 

Hotelverlichting

Verlichting speelt een enorm belangrijke rol bij de ervaring en beleving van uw gasten. Wij nemen u stap voor stap mee met de customer journey van hotelverlichting. Hotelverlichting komt terug op veel plaatsen in een hotel. Het begint bij de gevel, dit is het eerste wat de gasten van uw hotel zien. Vervolgens komt de gast het hotel binnen via de entree waar een ‘wow-gevoel’ essentieel is. Naast de gevel en de entree zijn ook de hotelkamers, de vergaderzalen, het restaurant en ga zo maar door. Meer lezen over hotelverlichting? Bekijk dan onze blog over hotelverlichting.

 

Wat wilt u doen?

Experience room

Uniek in Nederland. Bezoek onze experience room om écht te ervaren wat beleving kan doen.
In deze unieke ruimte zijn verlichting, geluid, beeld en geur perfect gecombineerd. 
Ervaar hoe wij onze klanten voorop laten lopen binnen hun branche.

 

Experience Room

Inspiratieavonden

De ‘wow-factor’, het geluksmoment, het kippenvel op de armen van degene die het moment of sfeer beleeft. Totaalbeleving wordt steeds belangrijker. Wilt u ook een wow moment creëren voor uw organisatie? Bezoek dan onze inspiratieavond.

 

Inspiratieavond bijwonen

Stel uw vraag

Wenst u een offerte of bent u benieuwd wat wij concreet voor úw bedrijf kunnen betekenen? 
Voor al uw vragen of vrijblijvende offertes kunt u terecht bij Annemieke Casteelen. 
Klik hiervoor op onderstaande button.
Wij helpen u graag. 

 

contact opnemen