imagine

the 
impossible

Wanneer je met een project bezig bent, ongeacht het formaat, wil je het creatief proces niet belemmeren door “onmogelijkheden”. Je wilt juist verder kunnen denken. Anders dan de rest. De lat hoger dan ooit leggen. Met onze technische kennis hebben we het nooit over “onmogelijk”. Als het er nog niet is, dan maken we het gewoon. Wij maken betrouwbare technische oplossingen waar je dat wilt, wanneer je dat wilt. Wij maken het onze taak, om te zorgen dat jij grenzen kunt blijven verleggen. 

Het werkt gewoon

Wij zorgen ervoor dat het gewoon werkt.

We leveren op tijd, beantwoorden vragen zo snel mogelijk en zorgen ervoor dat alle puntjes op de ‘i’ worden gezet. We nemen het werk uit jouw handen en bieden de service die jij verwacht. Wij doen ons uiterste best en besteden de best mogelijke zorg aan onze opdrachtgevers. Dit alles zodat jij jouw project kan realiseren zoals jij het voor ogen hebt.  

Hoe wij te werk gaan

Je hebt al een creatief idee, concept of lichtplan. Je bent op zoek naar een gesprekspartner op niveau die de techniek snapt en kan uitvoeren. Livingprojects werkt met het beste team van engineers, projectleiders en technische monteurs, allemaal gericht op de realisatie en uitvoering van jouw project.

Met behulp van de geëngineerde plannen en werktekeningen wordt de installatie volbracht door ons eigen team. Op locatie wordt de aansturing ingeschakeld en de verlichting getest. (Bijna) iedereen kan een lampje vervangen, maar voor het correct installeren van ledverlichting is technische kennis vereist. Livingprojects heeft gespecialiseerde technici in dienst die de producten op de juiste manier installeren en zorgen dat de verlichting optimaal functioneert. Dit voorkomt niet alleen grijze haren, maar het scheelt je ook veel tijd en geld.

Bij de selectie van producten hebben wij een grote keuze uit een uitgebreid merkenpakket waardoor producten van hoge kwaliteit en specifieke eigenschappen geselecteerd worden. Daarnaast werken wij met een team wat gecertificeerd is om op hoogte te werken, zodat installatie en inbedrijfstelling op hoogte geen probleem is.

images/Design/20150530_TheFlyingDutch_Mehmet_278.JPG

Aansturing

Het is niet altijd even duidelijk welke componenten je nodig hebt om een verlichtingsinstallatie aan te sturen. Livingprojects heeft de technische kennis in huis om jou van een goed advies te voorzien. Hiernaast bieden we ondersteuning in het uitvoeren en het in bedrijf stellen van het systeem.

Weet je niet zeker welke controller geschikt is voor jouw project? Onze technische adviseurs weten precies welke aansturing je wanneer nodig hebt. Het creëren en aansturen van lichtshows en effecten wordt eenvoudig met ons uitgebreide aanbod van controllers. 

Met deze aansturing krijg je nauwkeurige controle over elk ledverlichtingssysteem. Van de eenvoudigste installaties tot de grootste video displays. Onze kracht is onze uitgebreide kennis op het gebied van aansturing. Onze engineers zijn bekend met de diverse protocollen, hebben veel kennis van zowel de hardware als de software en zijn daardoor een gesprekspartner op niveau voor lichttechnici.

Livingprojects ontwikkelt en produceert met grote regelmaat klantspecifieke oplossingen. Wil je iets unieks dat nog nooit eerder gemaakt is? In de onmogelijkheid zien wij de uitdaging!

 

images/Design/Cruise_terminal.jpg

Techniek & innovatie

Dat de techniek geen dag stilstaat hoeven we je niet te vertellen. Wat gisteren het nieuwste van het nieuwste was hebben onze engineers vandaag uitgekiend en morgen is het al weer ‘gewoon’. Om jou op de hoogte te houden van alle technische ontwikkelingen, spannende technologieën en innovaties hebben wij een speciale pagina gemaakt waar je de nieuwste onderdelen kunt vinden. Op deze manier blijf je altijd bij. 

Lees meer over de nieuwste innovaties en ontwikkelingen