add wow met deze Merken

Het toevoegen van WOW begint bij een fantastisch idee, een schets, en gaat verder met het selecteren van de juiste producten. Daar helpen we je graag bij. Daarom hebben we met de grootste zorg merken in professionele verlichting geselecteerd. Van deze merken zijn we distributeur, zodat we jou altijd kunnen voorzien van de allerbeste professionele verlichting.

Vari-Lite-Brand.jpg

Vari-Lite

Vari-Lite kopen? Bezoek dan ons broertje Moonbears. Moonbears is distributeur van o.a. Vari-Lite en Strand. Voorheen was dit onderdeel van Livingprojects, maar voortaan gaat het distributieteam op eigen pootjes verder.

Learn more
Strand-lighting.jpg

Strand Lighting

Een Strand armatuur kopen? Bezoek dan ons broertje Moonbears. Moonbears is distributeur van o.a. Strand en Vari-Lite. Voorheen was dit onderdeel van Livingprojects, maar voortaan gaat het distributieteam op eigen pootjes verder.

Learn more
vaya_freeform_tumbnail.jpg

Vaya

De Color Kinetics Vaya series wordt gekenmerkt door kwaliteit zoals je die van Signify merken gewend bent. Een portfolio van zowel statische als dynamische ledverlichting.

Learn more

Demo op locatie?

vraag het direct aan!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...
Color-Kinetics.jpg

Color Kinetics

Color Kinetics levert professionele led-verlichtingssystemen die breed toepasbaar zijn. Gericht op het stimuleren van je creativiteit.

Learn more
Invisua-merken.jpg

Invisua

Livingprojects is naast distributeur ook Value Added Partner van Invisua

Invisua Lighting staat voor kwaliteit en eenvoudige aansturing met een aantrekkelijk design. Ontstaan vanuit passie en kennis met als doel karakter toe te voegen en met dynamisch verlichting een belevenis te creëren.

Learn more
Arenavision-1.jpg

Philips ArenaVision

Verlichting gemaakt om sportaccommodaties een nieuwe beleving mee te geven.

Learn more
interactlandmarkheader.png

Interact-landmark

Verlichting die kan verbinden met slimme IOT-oplossingen

Learn more
luminoussurfaces.jpg

Luminous Surfaces

Luminous surface brengt grote interieur oppervlaktes tot leven met lichtgevende textielpanelen.

Learn more
Brumberg-merken.jpg

Brumberg

Brumberg belooft lampen voor generaties. Armaturen die een impact hebben dankzij hun functionele diversiteit, super moderne technologie en energie-efficiëntie.

Learn more
Meyer-merken.jpg

Meyer

Meyer is al tientallen jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van buitenarmaturen. Vanwege de kleine afmetingen en integrale drivers kunnen de Meyer armaturen subtiel in iedere architecturale omgeving worden geïntegreerd.

Learn more

Demo op locatie?

vraag het direct aan!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...
Ilti-Luce-merken.jpg

Ilti Luce

Alle lichtoplossingen van Ilti Luce zijn in het bijzonder ontworpen en ontwikkeld om in de behoeften van architecten en lichtontwerpers te voorzien.

Learn more
Linea-Light-merk.jpg

Linea Light Group

Linea Light Group staat garant voor technische lichtoplossingen welke kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie beloven. Armaturen die gemaakt zijn op basis van kennis en ervaring uit talloze projecten, allemaal met een 100% Italiaanse kwaliteit.

Learn more
Bose-professional.jpg

Bose Professional

Gemaakt voor het aangaan van professionele audio-uitdagingen, het oplossen van complexe vragen, het brengen van meer en verschillende connectiviteit en het geven van geavanceerde oplossingen voor signaalverwerking: Bose Professional, al meer dan 40 jaar een begrip.

Learn more
Pharos-controls-brand.jpg

Pharos Controls

Pharos biedt oplossingen voor dynamische lichtaansturing. De systemen van Pharos zijn bedoeld voor zowel eenvoudige als de meer complexe installaties.

Learn more
osram-dam-11836607_SYMPL_Pro_Node.png

E:cue

E:cue is expert als het gaat om de aansturing van lichtoplossingen. Een samenstelling van innovatieve besturingssystemen en besturingsprogramma’s. De producten van e:cue zorgen voor een unieke en feilloze samenwerking tussen de hardware en software van verlichting.

Learn more
virobuster_feature.png

Virobuster

Door gebruik te maken van de innovatieve Virobuster UV-C technologie elimineer je meer dan 99% van de virussen in de lucht.

Learn more

geen enkel productnieuwtje missen?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...