Grijp de aandacht

voor meer bezoekers en omzet

Wist je dat licht voor meer bezoekers en verkoop kan zorgen? Dat het bijdraagt aan de multifunctionaliteit van een ruimte? Dat het de aandacht grijpt van voorbijgangers? Dat het een investering is die je omzet aanzienlijk kan laten stijgen? Als je er maar slim mee omgaat. En dat is exact wat Livingprojects doet.

Licht, geluid, beeld en geur

We gebruiken technieken in licht om een bepaalde ervaring weg te zetten. Om het geheel kloppend te maken, voegen we daar regelmatig beeld, geluid en geur aan toe. Wat dit oplevert? Een technische en vooral creatieve oplossing met een behoorlijke impact. Voor klanten die net even wat anders willen. Ongeacht de doelstelling of branche.

Van sales tot service

Livingprojects kan het hele proces van een project regelen: van sales tot service. Op basis van de behoefte gaan we aan de slag met een weldoordacht plan. We starten met oriënterende gesprekken en een debriefing, bijvoorbeeld in de vorm van een schetsontwerp. Voor een meer gedetailleerd creatief ontwerp werken we veel samen met lichtontwerpers, architecten en adviesbureaus. Zo komen we tot een oplossing die realiteit gaat worden. Daaruit volgt een fase van engineering, projectmanagement, werkvoorbereiding, productie en uiteindelijk de technische installatie. Ook na die installatie komen we met regelmaat langs, dankzij onze uitgebreide servicecontracten.

Permanente en tijdelijke producties

Bij Livingprojects werken we niet alleen aan permanente lichtoplossingen, maar ook aan tijdelijke, spraakmakende producties. Deze producties zijn meestal in samenwerking met lichtontwerpers, productie- en verhuurbedrijven. Voor de realisatie werken we vaak met standaard producten van onze verhuurafdeling, maar kunnen we ook opvallende specials maken. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met de kosten, onderhoud en duurzaamheid. We deden dit al voor veel bekende namen, zoals Amsterdam Dance Event, The Flying Dutch, A State Of Trance, Sensation, Pink Ribbon, Glow, de Luchtmachtdagen, Q-music Foute Party, Toppers in concert, Tino Martin en Rock Werchter.

De financiering van zo’n project?

Daar denken we graag in mee. We bieden flexibele betalingsmogelijkheden, zoals gespreid betalen of het nieuwe Light as a Service. Ons doel? Weten waar je aan toe bent en focussen op wat het project je op gaat leveren. We zijn niet voor niets een ster in het toevoegen van WOW en dat werkt op alle vlakken door!

Project starten?

NEem contact op!

U bent al geverifieerd.