Oplossingen voor specifieke ruimtes

Soms heb je zo’n goed idee dat voor de één werkt en voor de ander ook. Een totaalconcept welke je breed in kunt zetten. Een oplossing die voor vergelijkbare ruimtes waanzinnig goed werkt. Denk aan (top)sporthallen, zwembaden en historische binnensteden. Plaatsen waarvan Livingprojects al precies weet hoe ze de WOW moet toevoegen.

Hoe dan? Nou, daar hoef je dus niet meer over na te denken. Dat hebben wij al gedaan. We hebben dit verwerkt tot kant-en-klare concepten, oplossingen die we toepassen op meerdere locaties. Omdat ze op elkaar lijken, kan dat best gemakkelijk. Natuurlijk stemmen we de details af op jouw specifieke situatie. Doordat deze concepten al zo goed als klaar zijn voor gebruik, besparen we niet alleen tijd, maar ook kosten. Daar profiteer jij natuurlijk ook van. Handig, toch?

Meer geld verdienen met je sporthal?

Maak kennis met ons sporthallen concept. Een idee waarmee we beloven dat je meer resultaat uit je sporthal gaat halen. Denk aan een multifunctionele sporthal die 365 dagen per jaar wordt benut. Een ruimte die volle tribunes en zalen trekt. Die optimale omstandigheden voor sporters én fans biedt. Een (top)sporthal die meer bezoekers en omzet oplevert. Bij Livingprojects weten we precies wat jouw (top)sporthal nodig heeft om dat te bereiken. Meer weten? Neem contact met ons op.

Coming soon

Dt concept is binnenkort klaar om de WOW toe te voegen:

CITY ILLUMINATION
Een trekpleister worden voor toeristen? Een fijne en veilige omgeving voor de inwoners van je stad? Een eye-catcher worden onder de (historische) binnensteden? ADD WOW met ons concept.

 

Staat jouw type ruimte er niet bij? Dan kunnen we een project starten.

Afspraak maken?

Vinden we leuk! Zet jij de koffie klaar of navigeer je richting Breda? Laten we meteen onze show zien.

kant-en-klare-concepten-rotterdam-ahoy.jpg