Een doorlopend wow-gevoel

Het is geen geheim. Bij Livingprojects houden we van onze lichtinstallaties en van de mensen die onze installaties toepassen. Daarom vinden we het belangrijk dat we goed voor beiden zorgen. Ook als een project opgeleverd is. Of wanneer het product bij de eigenaar is aangekomen.   

Livingcare service pakketten

Om de prestaties van je installatie up-to-date te houden, is preventief onderhoud een must. Zo voorkom je dat technische onderdelen in storing gaan en vermijd je onverwachte kosten. Bijvoorbeeld wanneer er toch een keer een foutje insluipt. We begrijpen dat niet iedereen dezelfde service behoefte heeft. Daarom onderscheiden we drie Livingcare pakketten, variërend van ruim naar nog veel ruimer:

  1. Essential services: ons basispakket.
  2. Premium services: zekerheid en flexibiliteit.
  3. Premium+ services: maximale service tegen vaste kosten.

Één ding is zeker: je bent altijd gegarandeerd van een installatie die in topconditie is!

Meer weten over Livingcare?

Light as a Service

De nieuwste ledverlichting gebruiken zonder te investeren. We horen je denken: “Jullie maken een grap!”. Nou, niet dus. Het kan dankzij onze ‘Light as a Service’ dienst. Dat betekent dat je gebruik maakt van het licht, maar niet betaalt voor de armaturen. Daar blijft Livingprojects eigenaar van. Op basis van het lichtplan dat we voor je hebben ontwikkeld, rekenen we het maandbedrag en de looptijd uit. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Kosten voor het onderhoud en eventuele reparaties aan de armaturen zijn natuurlijk voor ons. Bovendien profiteer van je nog veel meer extra voordelen, zoals aanvullende garanties. Je denkt haast dat het geld oplevert? Goed nieuws: dat is ook zo! Wij leggen je graag uit hoe.

Gespreid betalen

Producten kopen zonder meteen een grote hap uit je budget te snoepen? Dat begrijpen we. Daarom bieden we de mogelijkheid om je aankoop gespreid te betalen. Betaal de verlichting in 6 tot 120 maanden tegen interessante tarieven en gunstige voorwaarden. We bespreken het maandbedrag, zodat je precies weet wat je maandelijkse kosten zijn. Dat is wel zo fijn!

Vragen over onze betalingsmogelijkheden?

Vari-Lite Service Center

Ben je in het bezit van Vari-Lite armaturen en hebben je fixtures reparatie of onderhoud nodig? Livingprojects is officieel Vari-Lite Service Center.

VariLite.jpg