Challenging boundaries

Wij geloven in onvergetelijke ervaringen. Daarom vragen wij ons continu af hoe we de omgeving dusdanig kunnen verbeteren met de implementatie van verlichting, geluid, beeld & geur, op de meest creatieve manier denkbaar. Wij snappen wat nodig is om van een ‘normaal’ moment een echte beleving te maken. Met onze techniek zorgen wij voor de ‘wauwfactor’, het geluksmoment, de kippenvel op de armen van mensen.

Wij zijn de meest toonaangevende speler op het gebied van techniek. In de meest complexe omgevingen en omstandigheden, voor de meest veeleisende klanten.

 

  


Over ons

Livingprojects. Ooit begonnen als een enthousiaste vriendenclub met een passie voor verlichting en techniek. Nu uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met dezelfde passie en grote ambities. De meest toonaangevende speler in de professionele lichtbranche als het gaat om creatieve en conceptmatige technische oplossingen met licht, geluid, beeld, geur en aansturing. Met de kennis, ervaring en creativiteit van ons team transformeren wij een creatief idee naar een realistische technische totaaloplossing. 


Waarom doen we wat we doen
Wij begrijpen dat licht veel meer is dan een lampje. Het draait bij goede verlichting namelijk niet om de bron, maar om het resultaat. Om de ervaring, de beleving die het neerzet. Wij geloven dat licht, maar ook geluid, beeld en geur invloed heeft op mensen. Met deze combinatie kun je mensen prikkelen, inspireren, enthousiasmeren of een onvergetelijke ervaring meegeven die een permanente indruk achterlaat.
Onze eindeloze passie voor verlichting, techniek en beleving zorgt er voor dat wij elke dag weer vol enthousiasme onze toffe projecten realiseren.

Hoe we doen wat we doen
Met een jarenlange achtergrond in de entertainmentverlichting heeft Livingprojects als geen ander ervaring met het ontwerpen van creatieve en technische totaalconcepten. We zoeken hierbij de combinatie met geluid, beeld en geur voor een unieke en zo compleet mogelijke invulling. Hierbij is het belangrijk dat de aansturing klopt. Ook hierin onderscheidt Livingprojects zich door haar jarenlange ervaring.

Wij benaderen elk project met hetzelfde enthousiasme, ongeacht het formaat. Livingprojects ziet elk project als een uitdaging en zoekt altijd de grenzen van het (on)mogelijke. Wat ons betreft is niets te gek.
Livingprojects heeft bovendien een onafhankelijke positie in de markt. Wij selecteren daarom alleen producten met de hoogste kwaliteit en specifieke eigenschappen, zodat wij iedere keer weer in staat zijn een uniek en bijzonder resultaat te leveren.