Understanding

Your

challanges

Naast een full-service projectenafdeling heeft Livingprojects een distributie-afdeling voor de professionele markt. Ons gedreven team van professionals helpt u graag met de zoektocht naar de juiste producten voor uw behoeften.

Maximale kwaliteit voor de juiste prijs

 

Bij Livingprojects begrijpen wij als geen ander dat u de juiste producten nodig heeft om uw klant goed te kunnen bedienen. Bent u op zoek naar apparatuur om uw verhuurvoorraad uit te breiden? Of heeft u materialen nodig voor een architecturaal lichtproject? Geen probleem, wij distribueren de juiste verlichting en aansturingsproducten voor uw applicatie. 

Onze distributie merken

Wij leveren professionele lichtapparatuur en aansturingen aan de professionele gebruiker, waaronder installateurs, verhuurbedrijven, groothandelaren en overige wederverkopers. 

Wij distribueren voor de Nederlandse markt de volgende merken:

Entertainment
Philips Vari-Lite, Philips Colorkinetics Professional, Philips Selecon, Philips Strand Lighting, Philips Showline

Architectuur
Philips Colorkinetics Professional , Griven World Lighting Challenge, Pharos Lighting Controls, E-Cue Lighting Controls, Traxon Media Solutions, LivingLight, Meyer Lighting, Brumberg Lighting

Naast de distributie van bovenstaande merken heeft Livingprojects dealerschappen en partnerovereenkomsten met verschillende andere  A-merken, waaronder LineaLight, LedC4 en HDL. 

Neem contact met ons op via +31(0)76 549 88 08 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

images/Design/varilicht1.png

Wat kan Livingprojects voor u betekenen

Philips ColorKinetics

Philips ColorKinetics logo 2014 RGB

Livingprojects distribueert de hoogwaardige Philips ColorKinetics lijn. Philips ColorKinetics levert een ruim assortiment aan armaturen in verschillende uitvoeringen. De kleurwisselende, dynamisch witte, monokleur en witte LED armaturen kunnen worden toegepast in de architectuur en de entertainment branche, zowel binnen als buiten. In combinatie met onze aanstuur-oplossingen kunnen wij u voorzien van de juiste technieken voor uw vraagstuk.

Philips Vari-Lite

Philips Varilite logo 2014 RGB

 

Livingprojects is uw distributeur voor Philips Vari-Lite materialen. De producten en oplossingen van Vari-Lite staan bekend om de hoge kwaliteit, zijn alom geprezen en hebben een uitstekende restwaarde. Philips Vari-Lite producten kenmerken zich door de geavanceerde optieken, superieure opbouw en ongeevanaarde kleur-mixing. Binnen de Philips organisatie worden opnieuw baanbrekende producten ontwikkeld. Klik hier voor een afspraak met een van onze accountmanagers.

Philips Strand Lighting

Philips StrandLighting logo 2014 RGB

 

Strand Lighting is een van de meest bekende namen in de wereld van entertainment verlichting en aansturingen. Philips Strand Lighting heeft een compleet nieuwe lijn aan aanstuur oplossingen voor zowel kleine als grote projecten en levert een uitstekend productenpakket voor de lichtprofessional. Livingprojects is uw distributeur voor dit prachtige productenpakket. Aarzel niet en maak een afspraak met een van onze accountmanagers voor meer informatie.