Onze Cultuur

Bij Livingprojects vinden wij een aantal dingen erg belangrijk. Kernwaarden noemen we dat. Deze vijf kernwaarden beschrijven wie we zijn, en vooral: wie we wíllen zijn.

Onze Cultuur

Passie

“Wie handelt uit passie heeft geen werk, maar een leven.”

Livingprojects is een multidisciplinaire organisatie. Say what? Ons bedrijf bestaat uit vele disciplines, van creatieve ontwerpers tot technische buitendienst, van projectleiding tot engineering. Dit betekent dat er mensen met verschillende beroepen bij elkaar betrokken zijn. De bindende factor? Passie. Wij hebben passie voor wat we doen, passie voor de projecten die wij maken en zijn dan ook heel trots op hoe we deze projecten realiseren: met elkaar.

Creatief

“Als we een man op de maan krijgen moet dit ook wel lukken.”

Wij dragen het begrip ‘creativiteit’ op zoveel mogelijk fronten. Technische oplossingen en totaalconcepten worden op een creatieve manier bedacht, geëngineerd en gecreëerd. Op deze manier hebben we voor iedere opdrachtgever een uniek en gepersonaliseerd concept. Maar ook op het gebied van relatiebeheer, projectleiding en marketing zoeken wij de oplossing altijd in het creatieve gebied. Wij zien elk project als een uitdaging en zoeken altijd de grenzen op van het (on)mogelijke. Wat ons betreft is niets te gek.

Kwaliteit

“Dat lijkt ons vanzelfsprekend.”

Dat we uitsluitend kwaliteit leveren is voor ons vanzelfsprekend. We werken met het beste team van ontwerpers, technici en engineers. Onze projecten zijn gemaakt met uitgebreide (technische) kennis. Ook van onze producten mag je de absolute top verwachten. We hebben zelfs een aparte afdeling opgezet zodat we de beste service kunnen bieden.

Eager

“Wij gaan voor succes, eigen verantwoordelijkheid en persoonlijk initiatief.”

We zijn eager, we zijn resultaatgericht en we willen winnen. Hierbij is het belangrijk dat we gefocust te werk gaan. Wij zijn een gedreven team dat doorgaat tot het af is. Het is belangrijk dat wij weten wat ons daartoe beweegt en wat onze drijfveer is. In onze eagerness gaan we zelfstandig te werk, nemen wij initiatief en mogen wij fouten maken. Don’t ask for permission, ask for forgiveness!

Fun

“Lachuh!” (Uitgesproken met de Brabantse zachte ‘g’.)

Wij houden wel van een lolletje. Wij zijn een groep harde werkers met humor met een beetje lef. Arbeid met een knipoog. Want naast de voldoening van het opleveren van bijzonder toffe projecten, vinden we af en toe lol trappen ook erg leuk. De week sluiten we altijd af op z’n bourgondisch Brabants: gezellig met elkaar een biertje of wijntje drinken en een hapje eten.