We add wow

Hoe vaak sta jij nog ergens sprakeloos naar te kijken? Word je echt verrast door iets in je omgeving wat je niet aan zag komen. Van die magische momenten waarop je alleen maar blijft staren en denkt: “Ooh WOW!”. Wij vinden dat je best wat meer WOW-momenten mag ervaren. Daarom creëren wij ze zelf.

Flying-Dutch-We-add-wow-Livingprojects.jpg

waarom?

Wij houden van een omgeving die prikkelt. Eentje die imponeert en verbaast. Die niet alleen bereikt, maar ook écht raakt. Die opvalt in een wereld die 24/7 ‘aan’ staat. Een omgeving die zorgt voor kriebels. Een gevoel van extase. Grote ogen. Een open mond. Een moment van 100% kippenvel.

Hofvijver-livingprojects-we-add-wow.jpg

WAT WE DOEN?

Wij beloven jou kippenvel tot in je tenen. Dat doen we met technieken in licht. Maar ook geluid, beeld en geur. We mixen het met vakmanschap, pure toewijding en creativiteit. Wat je krijgt? Een WOW! Een technische en conceptmatige oplossing. Een onvergetelijke indruk waarmee we raken. Zodat jij het verschil kunt maken. 

Radison-Blu-we-add-wow.jpg

WIE WIJ ZIJN?

Noem ons visionair, fantasierijk, verwonderend. Dat mag. We worden blij van gecompliceerde vragen, lichtberekeningen, ingewikkelde engineering en techtalk. Maar vooral van mooie dingen maken. Zodat jij jezelf steeds weer afvraagt: “Hoe hebben ze dat toch gedaan?” Het lijkt zo moeilijk. Dat is het ook. Daarom kunnen we best zeggen: “We add WOW”.

Ook WOW toevoegen?

Ben je op zoek naar ideeën, uitgewerkte concepten of lichtapparatuur waarmee je de WOW kunt toevoegen? We zouden het fantastisch vinden als we je daarbij mogen helpen.

Benieuwd waar, wanneer en hoe we wow toevoegen?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...