Discover

Alphatron B.V. Rotterdam

Experience Room Alphatron Rotterdam

In opdracht van Alphatron B.V. Rotterdam heeft Livingprojects haar kennis en kunde omtrent licht en beleving mogen inzetten voor het creƫren van een Experience Room.

Alphatron is een Rotterdamse Multinational die elektronica ontwikkelt, produceert en verhandelt via gespecialiseerde divisies voor de scheepvaart, de omroepwereld, de beveiligingsbranche, Defensie, de medische wereld en de industrie. Alphatron was al langere tijd op zoek naar een bedijf gespecialiseerd in technische ondersteuning van de beleving met licht en geluid. Naar aanleiding van een bezoek aan de Experience Room van Livingprojects heeft de eigenaar van de vestiging in Rotterdam gekozen voor Livingprojects.

In de gerealiseerde Experience cocoon van Alphatron medical systems is een totaalbeleving ontstaan. In de ruimte is een verband gelegd tussen de technische producten van Alphatron en de beleving en de emoties van de eindgebruikers.

De technische componenten licht, geluid en beeld van Livingprojects realiseren een beleving waar de complete uitleg van Alphatron wordt gepresenteerd. Dit door middel van bewegende animaties, veranderingen van sferen middels kleur een mooi en goed hoorbaar geluid. Deze Experience cocoon is op de beurs goed bevallen en zo heeft Alphatron besloten om dit voor de bezoekersruimte op kantoor ook te realiseren. De beleving is hier aangevuld met op maat gemaakte lampenkappen. Tevens zijn er speciale presentatiespots toegevoegd voor de producten in de showroom.

Goede instellingen en de juiste programma's zorgen ervoor dat het systeem eenvoudig in verschillende belevingswerelden te activeren is door diverse medewerkers van het bedrijf.