Discover

De Bloemenjungle Ridderkerk

De bloemenjungle

In opdracht van Joeri van der Schans, eigenaar van de Bloemenjungle in Ridderkerk, is er een mooie lichtoplossing gerealiseerd voor de entree en de winkel.

De eigenaar van de Bloemenjungle was al langere tijd op zoek naar een goede, realiseerbare lichtoplossing voor zijn winkelgebied. Tevens was er de vraag een nieuw lichtontwerp te bedenken voor de entree van het bedrijf. De entree hoort bij het visitekaartje van de winkel en is dus erg belangrijk voor de winkelbeleving.

Naar aanleiding van een bezoek aan de inspiratieavond Licht en Beleving van Livingprojects en de expertise in beleving en emotie heeft Joeri van der Schans besloten de samenwerking aan te gaan met Livingprojects.

De presentatie van producten in een winkelomgeving is erg belangrijk voor het prikkelen van de bezoekers. Met deze gedachte is er een lichtoplossing samengesteld welke flexibel en eenvoudig inzetbaar is. Middels een railsysteem is er de mogelijkheid om de warm witte verlichting goed te positioneren. Tevens is er functionele verlichting geïnstalleerd die is aangesloten op het railsysteem. Door de juiste weergave van kleuren zorgen de spots op het railsysteem voor een goede presentatie van de producten.

Voor de entree van de winkel er een totale belevingsoplossing gecreëerd door middel van licht, geluid en muziek.

Meer weten over dit project?

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen Bel mij terug