Discover

De Stad Klundert

De Stad Klundert

In opdracht van 'de Stad Klundert' is de historische kerk van Klundert omgetoverd tot een unieke feest -en evenementenlocatie. Livingprojects heeft het hele project van ontwerp tot realisatie gecreƫerd voor de klant. Dit was een van de voornaamste redenen waarom er gekozen is voor Livingprojects. Wij als Livingprojects hebben de klant helemaal kunnen ontzorgen.

Voor de Stad (Klundert) is er een speciaal lichtplan gemaakt. Dit is gerealiseerd met de Philips Colorkinetics producten. Zo is er een totale experience in de kerk ontstaan. De sfeer van het historische gebouw benadrukt dit nog eens. Zodra je de kerk binnenstapt en het licht aan gaat onstaat het zekere 'wow-effect.

Henk Strootman - Dennenpad Beheer: "Experience van ontwerp tot realisatie! Livingprojects heeft voor 'de Stad Klundert' het ontwerp gemaakt voor de verlichting en dit vervolgens gerealiseerd. Het is ongelooflijk mooi geworden en wij krijgen lovende reacties van klanten en relaties. De installatie kunnen we zelfs via de smartphone of iPad bedienen. Erg handig! Wij kijken terug op een plezierige samenwerking."

Gerelateerde projecten

Meer weten over dit project?

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen Bel mij terug