Discover

Here Technologies

Gigantisch wordmark voor Here technologies Eindhoven

Na alweer twee jaar gevestigd te zijn in de Kennedytoren te Eindhoven is Here Technologies ook aan de buitenzijde van het glazen kantoorpand zichtbaar. Studio Arjen van der Cruijssen heeft de opdracht gekregen van Here om een ontwerp te maken om de vestiging van het bedrijf zichtbaar te maken. Hieruit is een ontwerp gekomen waarna meerdere partijen uitgenodigd zijn om een demonstratie te doen.

In het ontwerp zijn 4 wordmarks opgenomen. Een drietal zijn er geplaatst aan de zijde van de Kennedylaan. Deze wordmarks van 3 meter hoog laten zien hoe ver Here zich uitbreid in te toren. Op de stations zijde is een wordmark geplaatst welke zich uitstrekt over de 11e, 12e en 13e verdieping. Dit wordmark is opgebouwd uit smalle lichtlijnen, geplaatst in een custom framewerk in de vorm van de letters “here”. Wanneer deze lichtlijnen inschakelen, wordt het wordmark zichtbaar. 

Alle wordmarks zijn voorzien van een zogenaamde pointer, deze zijn uitgevoerd met RGB led’s zodat deze pointer kan variëren in de huisstijl kleuren van Here technologies. Na een traject van enkele maanden is op koningsnacht het resultaat onthuld, waarbij de pointer uiteraard tijdens koningsnacht en koningsdag in het “Here-oranje” staat.

Meer weten over dit project?

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen Bel mij terug