Discover

Hotel TwentySeven

Een uniek 5 sterren plus hotel op de Dam

In opdracht van van der Pol is het prachtige TwentySeven Hotel op de Dam in Amsterdam voorzien van ledverlichting en domotica door Livingprojects. Dit prachtige monumentale pand is omgetoverd tot een uniek 5 sterren plus hotel.

Hotel TwentySeven is een modern, luxueus en iconisch suite hotel. Het hotel creëert de illusie van een droom in een tijdloze omgeving. Dit bijzondere, sensationele high-end designhotel heeft daadwerkelijk alles om je tijdens een verblijf in Amsterdam in een compleet andere dimensie te verkeren. In dit hotel is elk oppervlak van elke hoek van het overvloedige interieur gehuld in het rijkste, fijnste en meest surrealistische design. Het hotel bestaat uit zestien kamers variërend van grootte van 43 vierkante meter tot de Imperial Terrace Suite van maar liefst 219 vierkante meter.

Het gehele hotel waaronder suites, restaurant, bar, receptie, entreehallen zijn voor zien van ledverlichting en domotica door Livingprojects. Zowel de verlichting als de aansturing van de gordijnen, de klimaatbeheersing zijn door Livingprojects geprogrammeerd.

Elke hotelkamer in het hotel bevat minimaal 2 iPads. Een vaste gemonteerde iPad aan de muur en minimaal één losse iPad. Zo kan de gast op elke plek in de hotelkamer de bediening van de bovenstaande elementen regelen. De iPads staan in verbinding met elkaar. Wanneer je op de losse iPad de temperatuur aanpast is deze verandering op de vaste iPad ook terug te zien. De lay-outs op de iPads zijn in samenwerking met de hotelmanager door Livingprojects ontworpen.

Naast de binnenverlichting heeft Livingprojects het pand ook voorzien van buitenverlichting. Deze verlichting geeft het pand de uitstraling die het verdient. Dit monumentale pand is omgetoverd tot een van de meest unieke hotels in Amsterdam en wij als Livingprojects zijn trots dat we daar aan mee hebben mogen helpen!