Discover

Kasteel Rhoon - Bar-Lounge

Beleving in de bar!

In opdracht van Kasteel Rhoon is er voor de bar van dit prachtige monumentale pand een lichtbeleving gecreëerd.

Vanuit het netwerk van Annemieke Casteelen is er contact ontstaan met de verschillende werkgroepen van “Kasteel Rhoon”. Diverse bestuurders hebben een bezoek gebracht aan de inspiratieavond Licht en Beleving van Livingprojects. Vervolgens is er gekozen om met Livingprojects als creatieve partij samen te willen werken.

In de bar is een geheel nieuwe beleving gerealiseerd.  Naast de verbouwing van het interieur zijn er een tweetal grote eiken houten maatwerk armaturen geïnstalleerd. In dit maatwerk armatuur is een dimbare functionele verlichting opgenomen. Tevens is er sfeerverlichting geïntegreerd welke in verschillende kleuren is in te stellen. Naast de functioneleverlichting en sfeerverlichting is er ook een lichtspel ontwikkeld. Door het plaatsen van verschillende kleuren en maten van (drank) flessen ontstaat er een leuk, speels schouwspel achter de bar.

Om de totaalbeleving af te maken is er een op maat gemaakte besturing geprogrammeerd zodat er eenvoudig een lichtscene veranderd kan worden naar stijl, thema en sfeer van de gasten van Kasteel Rhoon.

Wilt u ook zo’n beleving voor uw restaurant, bar of lounge? Neem dan contact op met Annemieke Casteelen, bezoek onze Experience Room of meld u aan voor een van onze inspiratieavonden.