Discover

The Flying Dutch 2016

The Flying Dutch 2016, Amsterdam, Rotterdam, Eersel!

Dit jaar vond de tweede editie van The Flying Dutch plaats. Dit jaar moest het evenement nog groter, spectaculairder en mooier worden dan de eerste editie!

 Waar Livingprojects tijdens de eerste editie enkel en alleen in Eindhoven actief is geweest, waren we deze editie op alle locaties aanwezig. Alle podia hadden een gelijk centrum met daarin een gigantisch logo van The Flying Dutch.
Livingprojects heeft al deze logo’s voorzien van een LED outline waarbij de driehoek waar deze in is geplaatst ook nog voorzien is van een lichtlijn.

 


 

In Amsterdam lag wel het zwaartepunt van de productie voor het team van Livingprojects. Het ontwerp van Eindhoven uit de eerste editie is naar Amsterdam gebracht en uitgebreid. Waar vorig jaar ruim 800 meter lichtlijn in het decor verwerkt was, was dat deze editie meer dan 1.300 meter op deze locatie.

 


Fotograaf: Stefan Jacobs

 

Al met al kan Livingprojects terug kijken op een geslaagd project waarbij gelijktijdig bijna 2.000 meter lichtlijn ingezet was.

 

Organiseert u zelf een festival of dance-event en bent u op zoek naar een sensationele lichtshow? Neem contact op met onze accountmanagers via 076 549 88 08 of via info@livingprojects.nl