Experience 

The new retail

Aandacht op de klantenreis, oftewel de ‘customer journey’. Klantbeleving is waar de nieuwe focus binnen retail moet liggen. Want dat is waar u als winkel waarde kunt toevoegen en het verschil kunt maken. Dat is waar de kansen liggen. Maar hoe pakt u dat aan?

Van winkelverlichting naar totaalbeleving

U wilt meer omzet, meer klanten, een langere kassabon, een ultieme winkelbeleving. Lees hier meer over het stappenplan voor de ultieme winkelbeleving.

Hoe pakt u het aan..

Betrek ons bij uw plannen en laat ons met u meedenken. Het meedenken wordt een opdracht. Wij nemen u het werk op het gebied van licht, geluid, beeld en aansturing volledig uit handen en maken een uniek belevingsconcept vanuit onze expertise.

Zo hebben we onder andere al unieke belevingsconcepten gecreëerd voor Prénatal, G-star en de Bijenkorf. In alle gevallen weten we een écht verschil te maken voor uw winkelbezoekers én uw bedrijfsresultaten. Vraag een branchecase aan, bezoek onze unieke Experience Room of maak hier een afspraak voor een gratis adviesgesprek en ontdek de vele mogelijkheden van beleving binnen de retail.

 

 

Het begint allemaal bij de etalage

 

Retail is niet meer ‘een winkel openen en wachten tot mensen binnenstappen.’ Het gaat erom dat je precies weet waar jouw klant inspiratie opdoet, hoe hij je winkel weet te vinden en hoe je na de aankopen in contact blijft.
Klanten bepalen binnen 7 seconden of ze een winkel wel of niet binnen gaan. Dit betekent dat de etalage hét visitekaartje van de winkel is. Etalageverlichting is dan ook een zekere must bij het creëren van beleving voor een winkel. Lees hier 5 tips voor de ultieme etalage.

“Hoe zorg ik dat mijn klant ook daadwerkelijk koopt?”

"Focus op de customer journey"

Wat kan Livingprojects voor uw winkel betekenen

Winkelbeleving

Livingprojects ondersteunt de winkelbeleving door het implementeren van haar technische
componenten winkelverlichting, geluid, beeld en geur. Voor het bereiken van gewenste sfeer verbinden wij deze technische onderdelen met elkaar middels aansturing. Op deze manier nemen wij uw klanten mee op een ontdekkingstocht door de winkel. De zintuigen wordengeprikkeld, de emotie wordt aangesproken en uw klant zal een blijvende indruk opdoen van de winkel. Meer lezen over winkelbeleving? Bekijk dan onze blog over winkelbeleving.

Lichtplan Retail

Verlichting heeft uiteindelijk 3 functies: het licht producten uit, het roept gevoelens op en het zorgt voor herinneringen. Samen stimuleren deze drie dingen het koopgedrag. Flexibiliteit is daarbij superbelangrijk. Fel wit licht kan bijvoorbeeld goedkoop ogen; warm licht juist gezellig; mannen ervaren licht anders dan vrouwen; in de winter is licht anders dan in de zomer en ga zo maar door. Livingprojects begrijpt hoe een winkelconcept is opgebouwd en heeft bovendien de technische kennis dit te vertalen naar een lichtplan. 
Vraag hier uw unieke lichtplan aan.

Het theater dat retail heet

Je kunt het werken aan ‘belevenissen’ vergelijken met theater maken: de winkeleigenaar of – manager is de regisseur, de winkel het podium, de medewerkers de acteurs en klanten vormen het publiek. Aangezien je niet oneindig dezelfde voorstelling kunt voorschotelen aan je publiek, zal je het podium telkens opnieuw moeten inrichten en de medewerkers anders laten ‘acteren’.

 

Wat wilt u doen?

Experience room

Uniek in Nederland. Bezoek onze experience room om écht te ervaren wat beleving kan doen.
In deze unieke ruimte zijn verlichting, geluid, beeld en geur perfect gecombineerd. 
Ervaar hoe wij onze klanten voorop laten lopen binnen hun branche.

 

Experience Room

Inspiratieavonden

De ‘wow-factor’, het geluksmoment, het kippenvel op de armen van degene die het moment of sfeer beleeft. Totaalbeleving wordt steeds belangrijker. Wilt u ook een wow moment creëren voor uw organisatie? Bezoek dan onze inspiratieavond.

 

Inspiratieavond bijwonen

Stel uw vraag

Wenst u een offerte of bent u benieuwd wat wij concreet voor úw bedrijf kunnen betekenen? 
Voor al uw vragen of vrijblijvende offertes kunt u terecht bij Annemieke Casteelen. 
Klik hiervoor op onderstaande button.
Wij helpen u graag. 

 

contact opnemen