Een waanzinnige shopper experience

Het kloppend hart van jouw merk. De plek waar bezoekers veranderen in fans. En waar fans voor je in de rij staan om jouw merk te kunnen zien, proeven, ruiken en aanraken. In de fysieke winkel is alles gericht op interactie, merkbeleving, activatie en dataverzameling. Als je het goed aanpakt tenminste. Bij Livingprojects bieden we innovatieve oplossingen die de koopbehoefte triggeren en de ervaring van de shoppers rechtsreeks beïnvloeden. Jouw merk op de juiste manier en de juiste plek zichtbaar. Zodat je echt waarde toevoegt. Denk aan digital signage voor het tonen van een prikkelende boodschap. Imposante LED walls waarmee de emoties rondom je merk helemaal raak zijn. Een slimme tool om keuzestress weg te nemen, of andere digitale innovaties voor extra rumour around the brand

icon-light-bulb.svg
Licht
icon-speaker.svg
Geluid
icon-eye.svg
Beeld

Van kick-start tot waanzinnige shopper experience

Mogen wij je helpen bij het creëren van een waanzinnige shopper experience? Dat doen wij in vier fasen:

icon-strategie-creatie.png

Strategie & creatie

Wat wil jij nou écht bereiken met jouw winkel? Dat brengen onze strategen in kaart. Zij voelen perfect aan wat jouw uitdaging in de winkel is. Met interviews, een bezoek aan je winkel en een creatieve brainstorm komen we tot verrassende inzichten. Dit geeft richting aan het creatieve concept voor jouw waanzinnige shopper experience. Het doel van deze fase? Dat iedereen met zijn ogen begint te twinkelen en zegt: “Hier zochten we naar!” Het resultaat sluit naadloos aan bij jouw bedrijfsstrategie.

icon-engineering.png

Engineering

Let's talk about tech, baby! We duiken de techniek in. Het onderdeel waarmee jullie het minst te maken krijgen, maar daardoor niet minder belangrijk. Vaak wordt er nog een bezoek gebracht aan je winkel voor een technische site survey waarna de engineering wordt opgestart. Kortom, we gaan lekker technisch sparren en inspireren wat leidt tot verrassende ideeën!

icon-installatie-programmering.png

Installatie &
programmering

Ready, set, WOW! Het is zover: het ontwerp voor jouw waanzinnige shopper experience wordt werkelijkheid! Met een tomeloze energie zetten onze technici alles op alles om het beoogde ‘plaatje’ te installeren. En ja, het is best wel WOW om je ideeën opeens levensecht voor je te zien! Kippenvelmomentje.

icon-service-onderhoud.png

Service &
onderhoud

A never-ending-wow. We vinden het belangrijk om goed voor de techniek in jouw winkel te zorgen. Ook als het is opgeleverd. Daarom bieden we aanvullende services aan. Reparatie, onderhoud of reserveonderdelen nodig? Een brandende vraag? ‘Livingtechs’ to the rescue!

retail2.jpg
retail3.jpg

ontdek wat onze technieken voor jouw winkel doen!

Zichtbaarheid en opvallen in de winkelstraat? Jouw merkverhaal op de juiste manier vertellen? Afhankelijk van de plek en het doel, kiezen we oplossingen die daarbij passen. We geven wat voorbeelden:

  • Digitaal productadvies: Het fijne van online shoppen? Die handige filters! Met een speciale tool brengen we dat gemak ook naar de offline winkelomgeving. Navigeer je bezoeker door een ‘kind-kan-de-was-doen’ keuzeproces en presenteer een product dat naadloos aansluit bij de opgegeven voorkeuren.
  • Highlight productaanbevelingen door een koppeling met licht en geluid en begeleid je klant zo naar zijn of haar nieuwe aankoop en jouw meest sterke upselling tool.
  • Geef je merk lading en breng een explosie aan emoties los met prikkelende content op een levensgrote LED wall . De juiste sfeer rondom jouw merk.
  • LED display: spring direct in het oog middels een haarscherpe video in de etalage. Aantrekkingskracht? Check! Meer bezoekers in de winkel? Check!
  • Digital signage: got something to say? Vertel je bezoeker een krachtige boodschap via beeldschermcommunicatie. Alles geheel opgemaakt volgens de huisstijl van je merk. Tenslotte moet ieder puzzelstukje kloppen!

Wil jij een waanzinnige shopper experience?

Jouw medewerkers en klanten écht gelukkig maken? Neem contact op met Chantal. Zij weet als geen ander wat de mogelijkheden voor jouw winkel zijn en gaat je met verrassende ideeën inspireren!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...
Chantal-website1.jpg

Chantal

 

Samenwerken?

Heb je als installateur de vraag gekregen om een waanzinnige shopper experience te (ver)bouwen en kun je onze creatieve en/of technische expertise gebruiken? Tof! Laten we de handen ineen slaan en wordt onze partner in WOW!

 

Blogs

retail_feature.jpg

Hoe je met techniek jouw doelgroep bereikt

Lees meer
Citymarketing.jpg

Van citymarketing naar beleving met tecniek

Lees meer
retail_header.jpg

Optimaliseer je customer journey

Lees meer
addwow.jpg

ADD WOW, wat levert dat eigenlijk op?

Lees meer
strategie.jpg

Hoe bereik je het wow-gevoel?

Lees meer
blog_addwow.jpg

ADD WOW in vier stappen

Lees meer

EEN waanzinnige shopper experience creëren?

Vraag een inspiratieplan aan!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...