partner in wow

Batman en Robin. Bonnie en Clyde. Theo en Thea. Je moet het geluk hebben om elkaar tegen te komen, maar als het gebeurt, dan kan de samenwerking werkelijk magisch worden. Om succesvol te zijn, heb je in sommige situaties echt een partner in crime nodig. Of in ons geval: een partner in WOW. En wie weet, ben jij dat wel. 

Waarom een partner in WOW? 
Het takenpakket van de installateur wordt steeds uitgebreider, het speelveld in de (licht)installatiebranche ingewikkelder. Daarom is het zo fijn als je op sommige vlakken kunt terugvallen op een partner. Iemand die naast je zit, niet tegenover je. Die de taken die buiten jouw werkscope vallen, van je overneemt.  

hiermee kunnen we helpen

Waar jij als installateur binnen een project druk bent met de installatie, kunnen wij je ontzorgen met geavanceerde systemen en de nodige kennis op het gebied van onder andere creatie (design), aanstuurbare verlichting, audiovisuele technieken en software ontwikkeling. Kortom: wij zijn echt de nerd van het stel.  

icon-strategie-creatie.png

Strategie & creatie              

We brengen de huidige en gewenste situatie van de klant in kaart door middel van interviews, workshops en creatieve sessies en bedenken een passend belevingsconcept

LP_SYMBOLEN_LICHT_ZWART.png

lighting & content design

We werken op basis van de klantvraag inspirerende schetsen en/of realistische renders uit om tot een doeltreffend lichtontwerp te komen. Daarnaast ontwerpen we opvallende content voor bijvoorbeeld digital signage, narrowcasting/ schermcommunicatie of een led wall waarmee we de klantervaring onvergetelijk maken.

icon-engineering.png

hard- & software engineering

We maken de technische vertaalslag. Van creatie naar techniek. Verwacht daarbij van ons een plan van aanpak, technische tekeningen en een projectbegroting

icon-installatie-programmering.png

programmering                         

Welkom in de wereld van de ééntjes en nulletjes. We gaan de technieken programmeren naar specifieke scènes en/of situaties en zorgen daarmee voor bijvoorbeeld een bepaalde kleurstelling of communicatie die zich aanpast op het moment van de dag, het weer of andere big data

Willem-voor.jpg

Willem

dit levert het op

We gaan verder, waar jij normaal gesproken stopt. Pakken dat stapeltje aanvragen op, die wat vaag of een ver-van-je-bed-show lijken. Samen halen we zoveel mogelijk uit een project en gaan we voor het ultieme doel: het onmogelijke mogelijk maken. Daarmee kun je niet alleen een verbreding maken in je type projecten, maar ook een andere doelgroep aanspreken én meer omzet uit een project halen.  


Interesse? Neem dan contact op met Willem en vraag naar onze spelregels!