Van show

naar WOW

Een luid gejuich. Het publiek in extase. De muziek zet de toon en het licht doet op het perfecte moment haar intrede. Pure emotie, sensatie, kippenvel tot in het diepste puntje van je tenen. Als het wow-gevoel ergens nadrukkelijk aanwezig is, is het wel tijdens shows en evenementen. Wat ons betreft dan. En als het goed is, wil jij dat ook! Alles om je bezoekers compleet omver te blazen, of om ze juist te verrassen met subtiele licht-elementen. Klein of groot: fenomenaal krijgt tijdens jouw evenement een compleet nieuwe betekenis. En daar willen we je graag bij helpen!

Waar kunnen we je bij helpen?

Met onze roots in de entertainmentbranche krijgen we nog steeds re-te-veel energie als we mee mogen werken aan spraakmakende producties. Waar we bij kunnen helpen? Denk aan het volgende:

icon-strategie-creatie.png

Creatief sparren

Mooie dromen, gekke ingevingen en onmogelijke ideeën? Daar schrikken we niet van. Sterker nog: hoe gekker, hoe beter. Want als we een man op de maan krijgen, moet ook dit wel lukken, toch? Vertel ons dus je meest wilde plannen, het is tenslotte jouw feestje!

De producties waaraan we werken, zijn meestal in samenwerking met lichtontwerpers, productie- en verhuurbedrijven.

icon-engineering.png

Engineering

Let’s talk about tech, baby! Op basis van een lichtontwerp, schets of tekening gaan we aan de slag met de technische uitwerking hiervan. En precies dit gedeelte vinden wij he-le-maal WOW! Voor de realisatie kunnen we werken met standaard lichtapparatuur van onze verhuurafdeling, maar kunnen we ook opvallende specials maken. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met de kosten, onderhoud en duurzaamheid.

icon-installatie-programmering.png

Expertise on site

Wist je dat we je graag ondersteunen bij de installatie van de complexe lichtsystemen? Want zoals het echte vakidioten betaamt, zijn we na al dat digitale bouwen ook helemaal enthousiast geraakt om je on site te helpen! We zitten rammetje vol energie en die boost gebruiken we graag om jouw show of evenement tot een gevalletje WOW te maken.

LP_SYMBOLEN_LICHT_ZWART.png

Verhuurstock

Wanneer je een lichtoplossing slechts tijdelijk nodig hebt, is het handig dat je de benodigde lichtapparatuur kunt huren. Snappen we. Daarom hebben we een speciale verhuurstock, waardoor we standaard lichtapparatuur kunnen verhuren. Bovendien bevat deze stock ook apparatuur waarmee we zelf speciale lichtspecials kunnen bouwen. Zo hebben we met onze speciale lichtlijnen al verrassende creaties gemaakt: van een kolossale lichtbol tot een uitzonderlijke grote diamant in het decor.

events_shows_blok3.jpg
events_shows_blok2.jpg
events_shows_blok4.jpg

EEN GRENZELOZE WOW-BELEVING

De WOW kent geen grenzen, letterlijk en figuurlijk. We werken namelijk graag aan de meest onmogelijke creaties, zowel in binnen- als buitenland. We blinken uit in onze technische vertaling: van ontwerp naar realiteit, en worden blij als het geheel legendarisch mag worden. Dat deden we al voor veel bekende namen, zoals Amsterdam Dance Event, The Flying Dutch, A State Of Trance, Sensation, Pink Ribbon, Glow, de Luchtmachtdagen, Q-music Foute Party, Toppers in concert, Tino Martin en Rock Werchter.

 

EEN LICHTOPLOSSING VOOR JOUW EVENEMENT?

Laat je gegevens achter. We denken graag creatief en technisch mee!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...
Over_Ons_Jurgen_BW_LP.jpg

cases waar je 'wow' tegen zegt

Hardwell-metropole-orkest-case.jpg

Hardwell & Het Metropole Orkest ADE

View this case
A_State_Of_Trance.jpeg

A State of Trance

View this case
The-Flying-Dutch-case4.jpg

The Flying Dutch

View this case
Sensation-Hero1.jpg

Sensation

View this case
SeriousRequest-Hero1.jpg

Serious Request

View this case
_MG_9558.JPG

Duinrell

View this case

EEN LICHTOPLOSSING VOOR JOUW EVENEMENT?

Laat je gegevens achter. We denken graag creatief en technisch mee!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...