Elektromonteur voor (te) gekke projecten gezocht

Een ledgevel bij Holland Casino of Rotterdam Ahoy. Een lichtspecial bij Sensation of Amsterdam Dance Event. Een gigantisch led display voor Vodafone. Of het A2 Fletcher Hotel volledig blauw verlichten: allemaal projecten waar jij aan kan werken. Als je aan de slag gaat als elektromonteur bij Livingprojects! Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken en maken van creatieve en technische oplossingen met licht en audiovisuele technieken. Altijd vanuit de belofte dat we ‘wow’ toevoegen.

Dit ga je doen als elektromonteur bij Livingprojects

Als elektromonteur bij Livingprojects werk je mee aan de meest opvallende projecten. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het technisch realiseren van deze projecten met licht en audiovisuele installaties. Naast het voorbereiden van de werkzaamheden, voer je op locatie de installatie uit. Je monteert licht- en audiovisueel apparatuur, stelt de apparaten in, verricht onderhoud en lost ook eventuele storingen op. Dat doe je door heel Nederland, en soms zelfs daar buiten!

Dit voeg je toe:

 • Een minimaal MBO 3-diploma elektrotechniek of vergelijkbaar.
 • Vakmanschap: je wilt graag alles leren over (led)verlichting, av-techniek, stuurkasten, bekabeling en het toepassen van gave oplossingen.
 • Talent. Voor techniek en anders doen en denken.
 • Teamgevoel: want je werkt graag samen met je collega’s in een kleinschalig team.
 • Verrassingen: daar zijn we zelf ook goed in.

Als elektromonteur kan je direct aan de slag. De kneepjes van ons specifieke vakgebied leren we je al werkende aan. Het belangrijkste is dat je plezier hebt in je werk. Op basis van wat jij écht leuk vindt, besluiten we samen binnen welk team jij aan de slag gaat, wat je gaat doen en wat je nog wilt leren.

Werken met een wow-gevoel

We zijn goed in het toevoegen van WOW. Dat gaan we natuurlijk ook doen aan jouw rol binnen ons team. Denk aan:

 • Een toffe werkomgeving, leuke, jonge collega’s en onvergetelijke teamuitjes.
 • Goed gereedschap waarmee je technisch het wow-gevoel kan toevoegen.
 • Veel vrijheid: we werken in kleine teams waar eigen inbreng wordt gewaardeerd en van hiërarchie geen sprake is.
 • Een goed salaris op basis van jouw kennis, ervaring en wensen.
 • Persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een opleidingsbudget om een opleiding te volgen, waarbij je buiten je comfort zone mag treden.
 • Kansen om jezelf op diverse vlakken te certificeren. Bijvoorbeeld: VCA, hoogwerker of heftruck.
 • Doorgroeimogelijkheden: wanneer je nieuwe uitdagingen zoekt.
 • Een goed begin van je weekend: iedere week staat er een lekker koud pilsje, wijntje of frisje voor je klaar tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Medewerker aan het woord:

Lieuwe werkt als monteur voor team Cities & Buildings:
“Het leukste vind ik de afwisseling en variatie in de werkzaamheden en projecten bij Livingprojects. Elk project is anders en we komen op veel verschillende plekken. In mijn team streven we bij elk project naar het ultieme wow-gevoel. Iedereen draagt daar op zijn of haar eigen manier een steentje aan bij. Van begin tot eind zijn we met het hele team bij een project betrokken. Die combinatie van meedenken en voorbereiden, plus de uitvoering en oplevering, vind ik echt heel tof."

Lieuwe-aan-het-woord.jpg

Solliciteer nu!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...