Uitvoerend projectleider voor (te) gekke projecten gezocht

Een ledgevel bij Holland Casino of Rotterdam Ahoy. Een lichtspecial bij Sensation of Amsterdam Dance Event. Een gigantisch led display voor Vodafone. Of het A2 Fletcher Hotel volledig blauw verlichten: allemaal projecten waar jij aan kan werken. Als je aan de slag gaat als uitvoerend projectleider bij Livingprojects! Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken en maken van creatieve en technische oplossingen met licht en audiovisuele technieken. Altijd vanuit de belofte dat we ‘wow’ toevoegen.

Dit ga je doen als uitvoerend projectleider bij Livingprojects

Als uitvoerend projectleider bij Livingprojects werk je mee aan de meest opvallende projecten. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het realiseren van deze projecten met licht en audiovisuele installaties. Zodra we een go hebben van de opdrachtgever, zorg jij ervoor dat het project van A tot Wow op rolletjes loopt. Binnen het project ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers, ontwerpers, leveranciers en monteurs. Als geen ander weet je dat niet alles gaat zoals gepland, maar jij houdt wel van een uitdaging. Binnen je zelfsturende team werk je nauw samen met de lichtontwerper, accountmanager, commercieel projectleider, engineer en monteurs.

Dit voeg je toe:

 • Vakmanschap: je bent een geboren projectleider en wilt graag alles leren over (led)verlichting, av-techniek, en het bedenken van gave oplossingen.
 • Talent. Voor communicatie, leiderschap en anders doen en denken.
 • Teamgevoel: want je werkt graag samen met je collega’s in een kleinschalig team.
 • Verrassingen: daar zijn we zelf ook goed in.

Als operationeel projectmanager kan je direct aan de slag. De kneepjes van ons specifieke vakgebied leren we je al werkende aan. Het belangrijkste is dat je plezier hebt in je werk. Op basis van wat jij écht leuk vindt, besluiten we samen binnen welk team jij aan de slag gaat, wat je gaat doen en wat je nog wilt leren.

Werken met een wow-gevoel

We zijn goed in het toevoegen van wow. Dat gaan we natuurlijk ook doen aan jouw rol binnen ons team. Denk aan:

 • Een toffe werkomgeving, leuke, jonge collega’s en onvergetelijke teamuitjes.
 • Veel vrijheid: we werken in kleine zelfsturende teams waar eigen inbreng wordt gewaardeerd en van hiërarchie geen sprake is.
 • Een goed salaris op basis van jouw kennis, ervaring en wensen.
 • Persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een opleidingsbudget om een opleiding te volgen, waarbij je buiten je comfort zone mag treden.
 • Handige tools, zoals een telefoon, laptop en auto van de zaak.
 • Verrassing, niet alleen voor jou, maar ook voor het thuisfront.
 • Een goed begin van je weekend: iedere week staat er een lekker koud pilsje, wijntje of frisje voor je klaar tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Medewerker aan het woord:

Troy werkt als uitvoerend projectleider voor team Cities & Buildings:
“Geen dag is het zelfde. De ene dag ben ik met monteurs op een eventlocatie en de volgende dag ben ik aanwezig op de bouwplaats tijdens de ontwerpfase van een nieuwe LED-gevel. De combinatie van brainstormen over het realiseren van de projecten, tot het samenwerken met verschillende betrokkenen en dan uiteindelijk het project in levende lijve zien: dat vind ik te gek.”

Troy-aan-het-woord.jpg

Solliciteer nu!

Sleep je bestanden hier!
U heeft nog 2 Bestanden over.
U bent al geverifieerd.
Moment geduld...