ADD talent

“Ik werkte mee aan een ledspecial voor Sensation en The Flying Dutch.” “Ik maakte van het Fletcher Hotel Amsterdam een iconisch geheel.” “Ik heb de Grote Kerk van Breda in het licht gezet.” Zouden zomaar uitspraken van jou kunnen zijn. Als je solliciteert op een van onze vacatures tenminste! We vinden het geweldig als je met ons de WOW toe wilt voegen. Op wat voor manier dan ook. Als commercieel brein of technisch talent. Het belangrijkste is dat je de WOW als geen ander begrijpt. Daarom zorgen we voor toffe projecten, vrolijke collega’s, leuke Livingprojects hebbedingetjes, onvergetelijke personeelsuitjes en staat er iedere week een lekker koud pilsje, wijntje of frisje voor je klaar in de Livingprojects bar. Vinden we ook belangrijk.

Begint jouw hart sneller te kloppen als je mag werken in een dynamische en inspirerende omgeving met projecten waarbij je een wow-gevoel toe mag voegen? Voel jij een tomeloze energie als jij anderen mag overtuigen van creatieve en conceptmatige oplossingen met technieken in licht, geluid, beeld en geur? En geniet je ervan als je ziet dat jouw inspanningen hebben geleid tot meer adviesgesprekken, wow-projecten en overenthousiaste klanten? Horen we daar een overtuigende “Ja!”?

Zoek jij een baan die voor grote ogen en een brede glimlach zorgt? Eentje waarbij je door een perfecte voorbereiding en installatie kan zorgen voor een WOW? Dan heb je de juiste vacature gevonden!

Zoek jij een stage die voor grote ogen en een glimlach zorgt? Eentje waarmee je door middel van creatieve communicatie het onverwachtse mag prikkelen, waarmee Livingprojects opvalt en kan zorgen voor een WOW? Dan heb je de juiste vacature gevonden!

Zoek jij een stage die voor grote ogen en een glimlach zorgt? Eentje waarmee je door jouw technische kennis het onverwachtse mag prikkelen. Waarbij je helpt om onze projecten op te laten vallen en kan zorgen voor een WOW? Dan ga je blij worden van onderstaande vacature!

Neem het heft in eigen handen

Stuur ons een verrassende onderbouwing waarom jij graag bij ons wilt werken. Of neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Benieuwd wie je collega's worden?