ADD talent

“Ik werkte mee aan een ledspecial voor Sensation en The Flying Dutch.” “Ik maakte van het Fletcher Hotel Amsterdam een iconisch geheel.” “Ik heb de Grote Kerk van Breda in het licht gezet.” Zouden zomaar uitspraken van jou kunnen zijn. Als je solliciteert op een van onze vacatures tenminste! We vinden het geweldig als je met ons de WOW toe wilt voegen. Op wat voor manier dan ook. Als commercieel brein of technisch talent. Het belangrijkste is dat je de WOW als geen ander begrijpt. Daarom zorgen we voor toffe projecten, vrolijke collega’s, leuke Livingprojects hebbedingetjes, onvergetelijke personeelsuitjes en staat er iedere week een lekker koud pilsje, wijntje of frisje voor je klaar in de Livingprojects bar. Vinden we ook belangrijk.

Begint jouw hart sneller te kloppen wanneer je klanten mag adviseren over high-end entertainment apparatuur? Verschijnt er een grote glimlach op je gezicht wanneer jij in de resultaten ziet dat jouw inspanningen hebben geleid tot meer productdemo’s, verkoop en blije klanten? Horen we daar een overtuigende “Ja!”? Mooi! Livingprojects gaat haar entertainment distributieactiviteiten los positioneren van de projectenorganisatie. Voor deze nieuwe hub zoeken wij een ondernemende teamleider die de kar trekt. En misschien ben jij dat!

Droom jij van een eigen Digital Creative Agency? Wij ook! Livingprojects gaat een Creative team bouwen. Daarom zoeken we…misschien wel jou! Als visionair, ondernemend, commercieel en strategisch écht typisch jij zijn, wordt het tijd dat wij een kop koffie drinken.

Zoek jij een baan die voor grote ogen en een brede glimlach zorgt? Eentje waarbij je door een perfecte voorbereiding en installatie kan zorgen voor een WOW? Dan heb je de juiste vacature gevonden!

Ben jij op zoek naar een BBL werkplek waar je echt “wow” kan toevoegen? Een plek waar jij jouw technische kennis mag inzetten om met opvallende oplossingen te komen voor opdrachtgevers als Holland Casino, Rabobank, Breepark Breda, Fletcher Hotels en Rotterdam Ahoy? Waar je helpt om onze projecten op te laten vallen en kan zorgen voor 100% kippenvel? Dan zoeken wij jou!

Neem het heft in eigen handen

Stuur ons een verrassende onderbouwing waarom jij graag bij ons wilt werken. Of neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Benieuwd wie je collega's worden?