ADD talent

“Ik werkte mee aan een ledspecial voor Sensation en The Flying Dutch.” “Ik maakte van het Fletcher Hotel Amsterdam een iconisch geheel.” “Ik heb de Grote Kerk van Breda in het licht gezet.” Zouden zomaar uitspraken van jou kunnen zijn. Als je solliciteert op een van onze vacatures tenminste! We vinden het geweldig als je met ons de WOW toe wilt voegen. Op wat voor manier dan ook. Als commercieel brein of technisch talent. Het belangrijkste is dat je de WOW als geen ander begrijpt. Daarom zorgen we voor toffe projecten, vrolijke collega’s, leuke Livingprojects hebbedingetjes, onvergetelijke personeelsuitjes en staat er iedere week een lekker koud pilsje, wijntje of frisje voor je klaar in de Livingprojects bar. Vinden we ook belangrijk.

Zoek jij een baan die voor grote ogen en een brede glimlach zorgt? Eentje waarbij je door een perfecte voorbereiding en installatie kan zorgen voor een WOW? Dan heb je de juiste vacature gevonden!

Begint jouw hart sneller te kloppen als je en tekst mag schrijven die de lezers inspireert en verrast? Verschijnt er een grote glimlach op je gezicht wanneer jij je creativiteit mag loslaten op het maken van nieuwe uitingen voor de campagne die je net met je team hebt bedacht? Dan heb je de juiste vacature gevonden!

Ben jij op zoek naar een BBL werkplek waar je echt “wow” kan toevoegen? Een plek waar jij jouw technische kennis mag inzetten om met opvallende oplossingen te komen voor opdrachtgevers als Holland Casino, Rabobank, Breepark Breda, Fletcher Hotels en Rotterdam Ahoy? Waar je helpt om onze projecten op te laten vallen en kan zorgen voor 100% kippenvel? Dan zoeken wij jou!

Neem het heft in eigen handen

Stuur ons een verrassende onderbouwing waarom jij graag bij ons wilt werken. Of neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Benieuwd wie je collega's worden?