Van kantoor naar clubhuis

Wij weten precies hoe jouw ideale kantoor eruit ziet. Het is de plek waar bezoekers worden getrakteerd op een onvergetelijke bedrijfservaring. Waar de betrokkenheid en tevredenheid van werknemers centraal staan en waar de omgeving een kick-ass vertaling vormt van je merkidentiteit. Bij Livingprojects helpen we je zo’n werkomgeving te creëren met technieken in licht, digital signage en interactieve schermcommunicatie. Geen doelstelling of wens is ons te gek, we vinden altijd een oplossing die jouw bedrijf echt waarde oplevert. Denk aan:

 • Een led video wall. Of zoals wij ‘m noemen: the wall of WOW. Want met de juiste spetterende content maak je echt een verpletterende indruk!
 • Digital signage. Of op z’n Hollands: beeldschermcommunicatie. De uitgelezen tool om bezoekers, klanten en werknemers te informeren, amuseren en activeren.
 • Presentatieschermen in de vergaderruimte: waarop jij niet alleen interactieve presentaties geeft, maar ook grappige funfacts, een smoelenboek en een welkomstbericht toont. Handig voor als je afspraak even moet wachten.
 • Interactieve schermcommunicatie. Bijvoorbeeld via een kiosk waarop je bedrijfsinformatie deelt, instructies geeft of de weg door je pand wijst.
 • UV-C lichttechnieken die jouw kantooromgeving ook veilig en gezond maken.
MERKIDENTEIT.png
Breng je merkidentiteit tot leven
CUSTOMER_JOURNEY.png
Optimaliseer je customer journey
BEDRIJFSCOMMUNICATIE.png
Boost je bedrijfscommunicatie
KLANTBELEVING.png
Een onvergetelijke beleving

Van kick-start tot kick-ass kantoor

Mogen wij je helpen bij het creëren van een kick-ass kantoor? Dat doen wij in vier fasen:

icon-strategie-creatie.png

Strategie & creatie

Wat wil jij nou écht bereiken met jouw kantoor van de toekomst? Dat brengen onze strategen in kaart. Zij voelen perfect aan wat jouw uitdaging op kantoor is. Met interviews, een bezoek aan je kantoor en een creatieve brainstorm komen we tot verrassende inzichten. Dit geeft richting aan het creatieve concept voor jouw kick ass kantoor. Het doel van deze fase? Dat iedereen met zijn ogen begint te twinkelen en zegt: “Hier zochten we naar!” Het resultaat sluit naadloos aan bij jouw bedrijfsstrategie.

icon-engineering.png

Engineering

Let's talk about tech, baby! We duiken de techniek in. Het onderdeel waarmee jullie het minst te maken krijgen, maar daardoor niet minder belangrijk. Vaak wordt er nog een bezoek gebracht aan je kantoor voor een technische site survey waarna de engineering wordt opgestart. Kortom, we gaan lekker technisch sparren en inspireren wat leidt tot verrassende ideeën!

LP_SYMBOLEN_PROGRAMMERING_ZW.png

programmering

Ready, set, WOW! Het is zover: het ontwerp voor jouw toekomstige kantoor wordt werkelijkheid! Met een tomeloze energie zetten onze technici alles op alles om het beoogde ‘plaatje’ te programmeren. En ja, het is best wel WOW om je ideeën opeens levensecht voor je te zien! Kippenvelmomentje.

icon-service-onderhoud.png

Service &
onderhoud

A never-ending-wow. We vinden het belangrijk om goed voor de techniek in jouw toekomstige kantoor te zorgen. Ook als het is opgeleverd. Daarom bieden we aanvullende services aan. Reparatie, onderhoud of reserveonderdelen nodig? Een brandende vraag? ‘Livingtechs’ to the rescue!

kantoor van de toekomst vb1.jpg
kantoor van de toekomst vb3.jpg
kantoor van de toekomst vb2.jpg

Wat levert een kick-ass kantoor op?

Leuk hoor, zo’n digitaal experience walhalla. Maar wat levert het op? Nou, heb je even. Dit soort technieken zorgen namelijk voor:

 • Een optimale customer journey die klopt van A tot WOW.
 • Opvallende communicatie met een maximaal bereik dankzij digital signage.
 • een goede portie betrokkenheid van werknemers en bezoekers dankzij relevante communicatie.
 • Een perfecte visualisatie van je merkidentiteit. Alle content sluit naadloos aan bij het DNA van je bedrijf.
 • Happy customers: personalisering en indrukwekkende content bezorgen iedereen die je pand binnen treedt een lach op het gezicht
 • Minder ziekteverzuim dankzij een gezonde werkomgeving met UV-C lichttechnieken.
 • Een maximale productiviteit dankzij slimme technieken en programmeringen.
 • Inzichten dankzij big data welke je verzamelt middels een dashboard voor bijvoorbeeld marketing of HR.
 • Een slimme omgeving waar gebruiksgemak en eenvoudige aansturing worden gegarandeerd.

Wil jij een Kick-ass kantoor?

Jouw medewerkers, bezoekers en klanten écht gelukkig maken? Neem contact op met Stephan. Hij weet als geen ander wat de mogelijkheden voor jouw kantooromgeving zijn en gaat je met verrassende ideeën inspireren!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...
Stephan-website-1.jpg

Stephan

 

Samenwerken?

Heb je als installateur de vraag gekregen om een kick-ass kantoor te (ver)bouwen en kun je onze creatieve en/of technische expertise gebruiken? Tof! Laten we de handen ineen slaan en wordt onze partner in WOW!

 

Blogs

addwow.jpg

ADD WOW, wat levert dat eigenlijk op?

Lees meer
kickass_kantoren_hero.jpg

Zo ziet het kantoor van de toekomst eruit

Lees meer
strategie.jpg

Hoe bereik je het wow-gevoel?

Lees meer
Moderne werkplek 1.jpg

Kantoor of clubhuis: hoe ziet jouw moderne werkplek eruit?

Lees meer

EEN kick-ass kantoor creëren?

Neem vrijblijvend contact op.

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...