68% van de consumenten zegt dat ze door digital signage sneller bereid zijn een geadverteerd product te kopen

Het is bewezen: audiovisuele technieken (bijvoorbeeld een digital signage display) hebben een positieve impact op de klantervaring. Uit onderzoek blijkt dat beeldschermcommunicatie niet alleen een positieve impact heeft op de aankopen van de consumenten, maar ook op herhaalbezoeken: 90% van de shoppers zegt eerder geneigd te zijn een fysieke winkel opnieuw te bezoeken als de muziek en visuals een plezierige sfeer creëren. 

Benieuwd hoe jij WOW kan creëren voor alle zintuigen? Met onder andere digital signage software,  led-verlichting of geurtechnieken? Wij gaan jou helpen!

Verbeter de klantervaring
Vergroot de merkbeleving
Trek de aandacht met videocontent
Speel in op verkoopkansen

Een doeltreffende audiovisuele oplossing

Digitale schermen kunnen op allerlei creatieve manieren worden toegepast. Als specialist in het bedenken en maken van digital signage hardware weten we precies welke narrowcasting oplossing écht toegevoegde waarde biedt voor jou én jouw klanten. Alles om de winkelervaring te versterken. Om je te adviseren over de beste  digital signage mogelijkheden, begrijpen we graag jouw uitdagingen en doelstellingen. Zo wordt de aanschaf van digital signage displays niet zomaar een leuke gadget, maar een enorm doeltreffende oplossing! Het doel? Dat jij straks met twinkelende ogen roept: “Hier zocht ik naar!”. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek ons Experience Center bij Inspirium. Hier kun je de kracht van digitale instore communicatie zelf ervaren!

Toepassingen van Livingprojects kom je onder andere tegen in vestigingen van Gentiluomo, G-star, Tricorp, Vodafone, Puma PSV Fanstore, The Mall of the Netherlands, Albert Heijn, Jumbo en Plus supermarkten.

Een maximale impact met digital signage

Producten even aanraken, zien, horen en voelen. Maar liefst 50 tot 80% van de aankoopbeslissingen worden in de winkel zelf genomen. Veel hè? Daar kun jij je voordeel mee doen. Digital point of sale marketing speelt in op verkoopkansen en helpt je bij het behalen van diverse doelen, zoals:

  • Een verbeterde klantervaring creëren

  • Aandacht trekken of een stopmoment vormen

  • Koopbehoefte triggeren met digitale schermen; Upsell stimuleren

  • Een hybride winkelervaring bieden: online en offline winkelen verbinden

  • Merkbeleving vergroten met triggerende digitale reclameborden

  • Creëer eenheid door de digital signage cloud

Narrowcasting en Videowalls

The Wall of WOW! Met onze videowalls maak je een maximale impact op sfeer, beleving, betrokkenheid en communicatie. Zo zetten wij de "Philips Professional Display Solutions" (PPDS) schermen in met geavanceerde technologieën, zoals hoge resoluties, hoge helderheid, touch-functionaliteit en meer!

Met deze vormen van digitale communicatie maak je het mogelijk om de ruimte interactief te maken met gerichte communicatie, oftewel narrowcasting. Bezoekers kunnen actief deelnemen door middel van een QR-code, bewegingssensoren of touchscreens. Het indrukwekkende visuele aspect kan op elke ruimte en doelgroep afgestemd worden in de cloud. Zo bereik je niet alleen mensen, je raakt ze!

Van creatief concept tot doeltreffende realisatie
Van één beeldscherm tot en met maatwerk
Laat je inspireren in onze Experience Locaties (in Breda & Amsterdam)
Wij realiseren 100% kippenvel, oftewel: We add WOW

Samen jouw WAANZINNIGE IN-STORE ERVARING creëren met Digital signage?

Ben jij benieuwd naar de kracht van onze audiovisuele- en lichtoplossingen en sta je te springen om de ervaring binnen jouw winkel een boost te geven? JA? Tik ‘m aan! Wij ook. Hieronder nemen we je mee in ons stappenplan richting hét WOW resultaat.

 

 

icon-strategie-creatie.png

1. Bezoek onze experience locatie

Wij nodigen je graag vrijblijvend uit op één van onze experience locaties in Breda of Amsterdam, hier kun je alle mogelijkheden zelf in de praktijk ervaren. Vervolgens bekijken we samen wat je met digital signage kan bereiken? Meer herhaalaankopen? Langere tijd in de winkel? Wat zijn vereisten, wensen, dromen? We zetten alles op een rijtje en inspireren jou met een oplossing die het beste aansluit bij jouw situatie. Van één beeldscherm tot aan maatwerk, wij beloven WOW!

icon-engineering.png

2. Systeemopmaak & inrichting

Wij zorgen voor de inrichting van de door jouw gekozen digital signage oplossing en maken templates op in je eigen huisstijl. Het systeem is direct klaar voor gebruik! Dat is het unieke van ons Smart Retail systeem. 

icons8-light-bulb-64.png

3. ADD WOW met digital signage

Klaar om WOW toe te voegen! Je kan nu zelf aan de slag met relevante content, voor bijvoorbeeld het creëren van merkbeleving, het tonen van campagnebeelden en highlighten van promoties. Kortom jouw klanten écht raken met digital signage!

icon-service-onderhoud.png

4. Service & support

Niets zo vervelend als een scherm op zwart of de melding dat er een storing is. Vinden wij ook. Daarom bieden we een service concept waarbij we 24/7 bereikbaar zijn. Hierdoor blijft jouw digital signage altijd WOW!

Led schermen huren of kopen?

Wil jij (tijdelijk) impact maken op consumenten met de kracht van Digital signage? De juiste touchpoints creëren om koopintenties te verhogen? Met het kopen van narrowcasting heb je een blijvende indruk en trek je tot 400% meer aandacht. Wij hebben een breed scala aan LED schermen in vele verschillende maten, resoluties en combinaties. Of je nu een zakelijk evenement organiseert, een productlancering hebt of jouw fysieke winkel wilt boosten, het kan met Digital signage!

In ons experience center bij Inspirium Breda kunnen we bespreken wat past binnen jouw Retail concept. Én je hoeft je geen zorgen te maken over de aanschafkosten. Het huren of leasen van onze LED schermen is een kosteneffectieve investering die WOW toevoegt voor iedereen!

IMG_5020.JPG

Ervaar de kracht van Digital Signage

Een winkel vol touchpoints die raken? Neem contact op met Claire en zij brengt je graag in contact met één van onze specialisten! Bezoek onze experience locaties in Breda en Amsterdam en ervaar zelf de kracht van audiovisuele oplossingen! Bakkie doen? De koffie staat klaar!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...

Digital what?!

Even wat uitleg bij sommige termen nodig? Snappen we. Komt ‘ie:

Digital signage: digital signage is de parapluterm voor alle soorten van beeldschermcommunicatie. Wanneer er beelden via een digitaal scherm worden getoond, kunnen we dus spreken van digital signage. Deze term komt vaak terug in ons Retail concept.

Narrowcasting: deze techniek is bedoeld om een heel specifiek publiek te bereiken. Het idee is om deze doelgroep op een specifieke locatie en op een specifiek moment van gerichte informatie te voorzien. De techniek die hierbij vaak wordt toegepast heet digitale bewegwijzering. Hiermee communiceer je doeltreffend productinformatie naar klanten binnen jouw winkel.

Videowall: Videowall is een displaytechnologie waarmee meerdere displays kunnen worden samengevoegd tot één groot scherm. Deze displays hebben smalle randen, waardoor er een naadloos beeld ontstaat. Deze digitale reclameborden kunnen worden gecombineerd in verschillende vormen en maten, afhankelijk van de behoefte en toepassing.

  • slide
  • slide

Cases interactieve retail

LP_Genti_202303-9.jpg

Genti & Gentiluomo

View this case
Puma-PSV-fanstore-1.jpg

Puma PSV fanstore

View this case
nextlevelcars_hero.jpg

Next level cars

View this case

Blogs

6L5A7550.jpg

Livingprojects opent showroom in Inspirium

Lees meer
Blog_thumbnail.jpg

Vier technieken om fans van jouw merk te creëren

Lees meer
blog thumbnail 500x500 digital signage 2-01-01.jpg

Waarom digital signage de klantervaring in jouw winkel verbetert

Lees meer
blog thumbnail 500x500.jpg

Wat is digital signage? En waarom heb jij het als retailer nodig?

Lees meer
digital-signage-retail.jpg

Retailer? Dan laat je kansen liggen als je deze techniek niet gebruikt

Lees meer
Hero_retail_blog.jpg

Een unieke offline beleving voor iedere klant

Lees meer
retail_feature.jpg

Hoe je met techniek jouw doelgroep bereikt

Lees meer
LP_Genti_202303-9.jpg

Optimaliseer je customer journey

Lees meer
strategie.jpg

Hoe bereik je het wow-gevoel?

Lees meer

Andere bekeken ook...

digital-signage-retail.jpg

Narrowcasting

View this case
RADISSON-BLU-HOTEL.jpg

Videowall

View this case
IMG_0291.jpeg

LED schermen

View this case

Sparren over een 100% kippenvel in-store experience voor jouw merk?

Benieuwd naar de mogelijkheden van digital signage voor jouw fysieke winkel? Wij brainstormen graag over hoe jij jouw klanten écht kan raken met beeld, geluid, licht en geur.

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...