The power of two

Door de groei in vraag naar ‘connected’ verlichting en de toenemende complexiteit in verlichtingsprojecten, is de behoefte aan kwaliteitsadvies, technische kennis en ontwerpdiensten hoger dan ooit. De sleutel tot succes? De kracht van twee. Om deze reden heeft Signify, voorheen Philips Lighting, het partnerprogramma tot stand gebracht. Op die manier kunnen zij de wereldklasse producten binnen de merken die ze voeren en de lichtexpertise die ze al sinds jaar en dag hebben opgebouwd, verbinden met slimme integraties daarvan. Livingprojects is een van die geselecteerde partijen.

Breed merkenportfolio

Signify heeft Livingprojects als partner gecertificeerd om met onze expertise de verlichtingsmerken van Signify in lichtprojecten te implementeren. Door de hoge partnercertificering zijn we een zogenoemde ‘preferred partner’ van deze merken. Een enorme eer. We zijn dan ook trots om met de wereldleider in connected LED verlichtingsproducten, systemen en services te mogen samenwerken.

Signify biedt een uitgebreid assortiment van producten van verlichtingsmerken die tot de beste ter wereld horen. Binnen dit merkenportfolio is Livingprojects vooral actief met de merken Color Kinetics, Interact Landmark, Vari-Lite en Strand Lighting.

Iconische lichtoplossingen

Wat we precies samen doen? We maken iconische lichtoplossingen. We transformeren bijvoorbeeld herkenningspunten tot landmarks en werken samen aan indrukwekkende eye-catchers. Daarbij levert Signify de meest geavanceerde systemen, waardoor ze samen met ons tot een spraakmakende uitkomst komen. Waar Signify als geen ander kan voorzien in merken met zeer hoogwaardige producten en kennis op gebied van innovatie en evoluties in de verlichtingsindustrie, zet Livingprojects zich in als specialist met een uitgebreide kennis in engineering, inbedrijfstelling en programmering van de Signify productenlijn. Daarbij wordt het gehele proces van sales tot realisatie gemanaged en vormen we de schakel tussen Signify en de klant.

De kracht van twee

Samengevat bestaat de kracht van twee dus uit:

  1. Product & innovatie: Signify, wereldleider op de verlichtingsmarkt, is fabrikant van de meest innovatieve verlichtingsproducten en productkennis.
  2. Creatie, techniek & integratie: Livingprojects is technische kenner en system-integrator van de Signify productenlijn.

Livingprojects heeft mensen in huis die dagdagelijks met de techniek bezig zijn, echte vakmannen en -vrouwen. Denk aan accountmanagers die de doelstellingen van een opdrachtgever vertalen naar een realistische technische oplossing, engineers die een ontwerp transformeren naar techniek en monteurs die de techniek ter plekke installeren. Daarbij speelt Signify een belangrijke rol als coach, door de uitgebreide kennis en vele trainingen die ze vanuit de verschillende merken aan haar partners voorziet.

Een Project starten?

NEem contact op!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...