Jouw gebouw in het licht

Wist je dat het verlichten van je gebouw voor meer bezoekers, zichtbaarheid en verkoop kan zorgen? Als je er maar slim mee omgaat. En dat is exact wat Livingprojects doet. Jouw gebouw straalt al vanaf de buitenkant precies uit waar jij als bedrijf, merk, organisatie of ondernemer voor staat. Het wordt je visitekaartje, jouw trots. Afhankelijk van hoe jij je gebouw of gevel gaat verlichten, wit of gekleurd, statisch of dynamisch: je kunt het met behulp van verlichting ook omtoveren tot marketingtool en op die manier werken aan een betere zichtbaarheid en naamsbekendheid.

icon-light-bulb.svg
Hoge attentiewaarde
Thumbs up.png
Meer zichtbaarheid
remote-management.png
Remote management & access

Van creatieve wens tot een gebouw met de wow-factor

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het verlichten van je gebouw? Of weet je al exact hoe het eruit komt te zien? We hebben creatieven én techneuten in huis die alles op alles zetten om de meest waanzinnige ideeën voor jouw gebouw te realiseren.

icon-strategie-creatie.png

Strategie & creatie

Wat wil jij nou écht bereiken met het verlichten van je gebouw? Daarover gaan onze creatieven en strategen met je sparren. Zij doen er alles aan om jouw uitdaging helder te krijgen. Met bijvoorbeeld onze WOW Activator® en andere creatieve tools komen ze tot belangrijke inzichten. Dit geeft richting aan het creatieve concept. Het doel van deze fase? Dat iedereen met zijn ogen begint te twinkelen en zegt: “Hier zochten we naar!” Op basis van het concept weet onze designer alle wilde ideeën om te zetten tot een inspirerend plan. Het resultaat is onderscheidend én relevant. De basis die je nodig hebt, voordat we de techniek induiken. 

icon-engineering.png

Engineering

Let's talk about tech, baby! Heb jij het ontwerp voor het verlichten van je gebouw helemaal helder? Dan duiken we de techniek in. Het onderdeel waarmee jullie het minst te maken krijgen, maar daardoor niet minder belangrijk is. Vaak wordt er een bezoek gebracht aan jouw gevel voor een technische site survey, waarna de engineering wordt opgestart. Kortom, we gaan lekker technisch sparren en inspireren wat leidt tot verrassende ideeën!

LP_SYMBOLEN_PROGRAMMERING_ZW.png

programmering

Ready, set, WOW! Het is zover: het ontwerp voor de verlichting van je gebouw wordt werkelijkheid! Met een tomeloze energie zetten onze technici alles op alles om het beoogde ‘plaatje’ te programmeren. En ja, het is best wel WOW om je ideeën opeens levensecht voor je te zien! Kippenvelmomentje.

icon-service-onderhoud.png

Service &
onderhoud

A never-ending-wow. We vinden het belangrijk om goed voor de lichtinstallatie van jouw gebouw te zorgen. Ook als het systeem is opgeleverd. Daarom bieden we aanvullende services aan. Reparatie, onderhoud of reserveonderdelen nodig? Een brandende vraag? ‘Livingtechs’ to the rescue!

De voordelen van een opvallend gebouw

De belangrijkste voordelen van het verlichten van je gebouw? Afhankelijk van je doelstelling en plannen zijn dat er veel. Denk aan een significant hogere attentiewaarde van je gebouw én je merk. Een hogere aantrekkingskracht voor bezoekers. Meer publiciteit en naamsbekendheid en een super positief imago. We laten je graag zien wat er mogelijk is in een gratis inspiratieplan! Tipje van de sluier: the sky is the limit!

Ontdek meer (technische) voordelen:

  • Beheer de verlichting van je gebouw op afstand: remote management & remote access dankzij Interactive Landmark.
  • Speciale scènes, speciaal voor jou gemaakt
  • Wow as a service: de nieuwe verlichting van je gebouw gespreid betalen

Jouw gebouw verlichten?

Neem contact op met Glenn. Hij weet je als geen ander te inspireren met de waanzinnige mogelijkheden voor het verlichten van je gebouw!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...
Over_Ons_Glenn_BW_LP.jpg

 

EEN TIJDELIJKE OPLOSSING

Jouw gebouw tijdelijk verlichten? Bijvoorbeeld voor een evenement, een goed doel (denk aan Pink Ribbon, Orange the World, etc.) of een speciale dag (denk aan Koningsdag, Bevrijdingsdag, etc.). Dat kan! Hiervoor hebben wij een verhuurafdeling. Op basis van jouw wensen en ideeën werken we een oplossing uit. Uiteraard houden we rekening met de kosten, omgevingsfactoren en belangrijke kwaliteitseisen.

 

cases WAAR JE 'WOW' TEGEN ZEGT

Tribes3.jpg

Geminitoren Capelle Aan Den IJssel

View this case
Fletcher-hotel-Amsterdam-A2-case.jpg

Fletcher Hotel A2 Amsterdam

View this case
Rabobank-Utrecht-case.jpg

Rabobank Utrecht

View this case
Brainmarker-case.jpg

De Brainmarker

View this case
MoxyHotels-Amsterdam-Hero1.png

Moxy Hotels Amsterdam

View this case
Koninklijke _Schouwburg_DenHaag_2012 (2).png

Koninklijke Schouwburg

View this case

Blogs

LivingProjects_Veentunnel___T8A8855_sRGB_LR.jpg

ADD WOW kennissessie 25 april - Livingprojects x Pharos

Lees meer
gloweindhoven2018-841-fullscreen-1.jpg

Livingprojects brengt de ‘WOW’ naar GLOW

Lees meer
OMD23Dag1_MDX49918 1-Verbeterd-NR_LR┬®marcodiks WEB.jpg

Een monumentale lichtshow

Lees meer
addwow.jpg

ADD WOW, wat levert dat eigenlijk op?

Lees meer
een-betere-naamsbekendheid-zet-je-pand-in-het-licht.jpg

Een betere naamsbekendheid? Zet je pand in het licht

Lees meer
strategie.jpg

Hoe bereik je het wow-gevoel?

Lees meer
Blog_hero_smartlighting_remoticom_livingprojects.jpg

Remoticom x Livingprojects smart lighting concepten

Lees meer

jouw gebouw verlichten?

Neem vrijblijvend contact op.

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...