Add Light & WOW 

ADDlight maakt lichtontwerpen, zorgt voor de technische productie van evenementen en heeft een verhuurafdeling die over alle benodigde apparatuur beschikt. We mochten ADDlight VL2600 armaturen leveren, waarmee het bedrijf de WOW perfect zelf wist toe te voegen. Een samenwerking op basis van kwaliteit en vertrouwen. 

icon-light-bulb.svg
Licht

Sterke producten

Tybert Jan Maters, eigenaar van ADDlight, was voor een productie op zoek naar een eersteklas movinghead. De oplossing? VL2600 armaturen van Vari-Lite. “Vari-Lite biedt sterke producten en staat voor kwaliteit. De spullen die we kochten waren en zijn altijd van hoge kwaliteit. Dat vind ik nog steeds heel erg belangrijk. Wij zijn altijd wel op zoek naar high class materialen. Daar past Vari-Lite perfect binnen”, vertelt Tybert Jan Maters, eigenaar van ADDlight.

Eersteklas rol voor VARI-LITE

ADDlight heeft de movingheads van Vari-Lite onder andere ingezet voor de jaarlijkse voorstelling van NITE. Maar niet voordat ze een spectaculaire auditie hadden gedaan! Samen met ADDlight gaven we een demo met de VL2600 waarna Guy, de regiseur bij NITE, het eens was met ADDlight: deze spot kreeg een rol in de voorstelling. En wat voor één, want de VL2600 spots waren echt onderdeel van het verhaal. Tybert Jan: "Deze voorstelling kun je zien als een systeem die al de hele tijd weet wat er gaat gebeuren. Het is dus ook zo dat het licht voor het toneelstuk aanliep, dus het licht ging al ergens heen voor de acteurs. Verder hadden we ook allemaal vierkantjes en rare vormen vormen nodig die we met de VL2600 konden maken dankzij de messen die erin zitten."

24/7 branche

Hoe ADDlight de samenwerking heeft ervaren? "De betrouwbaarheid is hoog en dat is fijn. Je kunt moeilijk op tour gaan en er halverwege achter komen dat je de hele tijd lampen moet vervangen. Ik ben eindgebruiker, dus op het moment dat het mis gaat, heb ik een probleem. Daarna pas Livingprojects. Dan is het heel prettig als je weet dat er iemand achter staat die het ook meteen zijn probleem maakt. Deze branche is 24/7, daar moet de leverancier ook op ingesteld zijn. Als ze dat niet snappen, doe ik er geen zaken mee. Dat vind ik wel een belangrijk punt waarom ik bij Livingprojects terecht ben gekomen. Los van dat het product heel erg goed is, durf ik dit ook te doen omdat als er iets is dat het ook opgelost wordt." 

Tybert Jan, ADDlight

“Deze branche is 24/7, daar moet de leverancier ook op ingesteld zijn. Als ze dat niet snappen, doe ik er geen zaken mee. Dat vind ik een belangrijk punt waarom ik bij Livingprojects terecht ben gekomen."

CTA-VL.jpg

Ook op zoek naar professionele verlichting?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET je OP!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...