ADD Blauw

aan FLETCHER HOTEL AMSTERDAM

Dat 'blauwe hotel' langs de A2 bij Amsterdam. Inmiddels is het Fletcher Hotel Amsterdam een iconisch object langs de snelweg. De zestig meter hoge toren is een opvallende verschijning, en dankzij de toevoeging van licht is dit futuristische hotel ook in de avonduren niet te missen! En dat was natuurlijk precies de bedoeling. Livingprojects zorgde er in samenwerking met Signify (voorheen Philips Lighting) voor dat het viersterren Fletcher Hotel Amsterdam niet alleen een spraakmakend hotel werd, maar gaf het ook een uitstraling die naadloos aansluit bij de merkwaarden van Fletcher Hotels.

icon-light-bulb.svg
Licht

WOW, DAT IS EEN UITDAGING!

De ronde vorm van de gevel van het hotel maakte het een hele uitdaging om de juiste armaturen te vinden. Dankzij de keuze voor het smalle armatuur, de eW Graze van Color Kinetics, wordt het pand niet alleen egaal uitgelicht, maar konden we de armaturen ook zo installeren dat de glazenwasinstallatie nog steeds vrij omhoog en omlaag kan bewegen. Wel zo handig!

Getest: de beste wow-factor gaat naar...

Hoe we definitief tot de keuze voor de juiste armaturen kwamen? Op basis van een aantal testopstellingen. Naar aanleiding van een demo, viel de keuze op armaturen met koelwitte strijkverlichting. We plaatsten 40 stuks  aan de bovenzijde en 40 stuks aan de onderzijde van de gevel. Het resultaat is inmiddels onmisbaar voor wie wel eens een ritje op de A2 van of naar Amsterdam maakt.

 

Ook op zoek naar gevelverlichting?

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN? LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...