ADD Blauw

aan FLETCHER HOTEL AMSTERDAM

Dat 'blauwe hotel' langs de A2 bij Amsterdam. Inmiddels is het Fletcher Hotel Amsterdam een iconisch object langs de snelweg van en naar Amsterdam. Vooral in de avonduren, wanneer het buiten donker kleurt, is de opvallende blauwe verschijning van dit bijzondere Fletcher hotel niet te missen! Dit hotel en haar unieke verlichting heeft al voor aardig wat grote ogen en open mondjes gezorgd, want wat een eye-catcher is het geworden! Livingprojects maakte van het Fletcher hotel een echte landmark in samenwerking met Signify (voorheen Philips Lighting). Onze taak? Een uitgebreid engineertraject, diverse demonstraties en de installatie van de gevelverlichting. Drie verschillende fases, die allemaal een behoorlijke uitdaging met zich meebrachten. 

icon-light-bulb.svg
Licht

WOW, DAT IS EEN UITDAGING!

De ronde vorm van de gevel van het hotel maakte het een hele uitdaging om de juiste armaturen te vinden. Dankzij de keuze voor het smalle armatuur, de eW Graze van Color Kinetics, wordt het pand niet alleen egaal uitgelicht, maar konden we de armaturen ook zo installeren dat de glazenwasinstallatie nog steeds vrij omhoog en omlaag kan bewegen. Wel zo handig!

Getest: de beste wow-factor gaat naar...

Hoe we definitief tot de keuze voor de juiste armaturen kwamen? Op basis van een aantal testopstellingen. Naar aanleiding van een demo, viel de keuze op armaturen met koelwitte strijkverlichting. We plaatsten 40 stuks  aan de bovenzijde en 40 stuks aan de onderzijde van de gevel. Het resultaat is inmiddels onmisbaar voor wie wel eens een ritje op de A2 van of naar Amsterdam maakt.

 

Ook op zoek naar gevelverlichting?

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN? LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...