Kippenvel tijdens het amsterdam dance event 

“Of we dit kunnen maken? Ja natuurlijk!” Ontwerpstudio 250K schakelde ons in om hun creatieve plaatje voor een lichtontwerp technisch in te vullen, en niet zomaar eentje. In opdracht van Backbone International mochten wij een onwijs vette lichtoplossing realiseren voor het podium in de Ziggo Dome. Niemand minder dan Hardwell en het Metropole Orkest stonden daar met onze ledstrips te knallen tijdens het Amsterdam Dance Event!

icon-light-bulb.svg
Licht

iPix Pro ledstrip

Het thema? Symphony: the global revolution of dance. Revolutionair was het zeker! Wat zijn we onwijs trots op het eindresultaat: een vette creatie gevormd van driehoeken boven én op het podium. Voor dit project maakten we gebruik van onze iPix Pro ledstrip van de verhuurafdeling. Onze engineer zorgde ervoor dat het ontwerp van 250K technisch vertaald werd naar een realistische uitvoering. Onze lichtechnici monteerden het geheel tot een indrukwekkend geheel. Dit plaatje van Hardwell, het Metropole Orkest en onze ledverlichting, leverde niet alleen een legendarische avond op, maar ook spectaculaire beelden! WOW!

Let's share the fun!

In het kader van ‘sharing is caring’ mochten wij deze strips ook in elkaar zetten voor het hardstyle duo Project One. Twee dagen later stond onze iPix Pro ledcreatie in een andere, maar vergelijkbare opzet nog een avondje te shinen in de Ziggo Dome!

 

Op zoek naar entertainment verlichting?

OF EEN ANDERE VRAAG? LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...